Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα περισσότερα για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων

Αλεξιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα περισσότερα για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων
Επί ΣΥΡΙΖΑ τα έσοδα από την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων αυξήθηκαν κατά 324% είπε ο κ. Αλεξιάδης
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα περισσότερα από κάθε άλλη κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρ. Αλεξιάδης.
«Στο θέμα της αντιμετώπισης του λαθρεμπορίου καυσίμων έγιναν κινήσεις από άλλες κυβερνήσεις αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα περισσότερα.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν ψηφίσει νόμους αλλά δεν είχαν εφαρμοστεί επειδή δεν είχαν ψηφιστεί υπουργικές αποφάσεις» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Αλεξιάδης, υπογραμμίζοντας πως επί της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τα έσοδα από την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων αυξήθηκαν κατά 324%.
«Την κυβέρνηση δεν την ενδιαφέρει η μικρή και μεσαία φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο αλλά η μεγάλη και στην κατεύθυνση αυτή γίνονται έρευνες» υποστήριξε ο κ.Αλεξιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε πως είναι μεγάλες οι ελλείψεις στον έλεγχο του λαθρεμπορίου καυσίμων.
Αναφερόμενος στο θέμα των μνημονίων, ο κ.Αλεξιάδης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει πολλά για την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και κάλεσε εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να απαντήσουν ποιος έφερε τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης