Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος: Ο Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί για τον Αυγενάκη

Κατρούγκαλος: Ο Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί για τον Αυγενάκη
Δεν είναι δυνατό να ανεχόμαστε ακόμα και την υποψία ότι υπάρχουν παρακρατικές διασυνδέσεις βουλευτών είπε ο κ.Κατρούγκαλος
Την θέση ότι ο Κ.Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί για την υπόθεση του Λ. Αυγενάκη διατύπωσε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, Γ. Κατρούγκαλος
«Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε ακόμη και την υποψία ότι υπάρχουν παρακρατικές διασυνδέσεις βουλευτών, που έχουν σημαντική θέση στη ΝΔ, σε επίπεδο που να πλησιάζουν -ή να ξεπερνούν- τα όρια της εγκληματικής συμπεριφοράς.
Αυτά δεν μπορούν να αποδίδονται γενικά στις κατασκευές των αντιπάλων τους, όπως ισχυρίζονται, πρέπει να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία και αν δε δώσει ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένος» επεσήμανε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Κατρούγκαλος.
Αναφερόμενος στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τα θέματα ασφάλειας ο κ.Κατρούγκαλος εξέφρασε την άποψη ότι το σενάριο της ανομίας, είναι το μοντέλο της νέας καταστροφολογίας που προωθεί η αξιωματική αντιπολίτευση, «καθώς απέτυχε το σενάριο, ότι θα γίνουν εκλογές το δεύτερο εξάμηνο του 2017 ή το 2018», ενώ «δείχνει και την αδυναμία θετικής πρότασης από την ΝΔ».
Όσον αφορά την πορεία της οικονομίας και των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς για τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος ο κ. Κατρούγκαλος παρατήρησε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μακροοικονομικά μεγέθη βελτιώνονται και ότι το κλίμα στις διαπραγματεύσεις είναι τελείως διαφορετικό από τις προηγούμενες αξιολογήσεις».
«Αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν είναι η εντελώς αβάσιμη κριτική της ΝΔ, αλλά η ανάγκη αυτές τις θετικές αλλαγές στο μακροοικονομικό επίπεδο να τις δει ο μέσος πολίτης στην τσέπη του» είπε ο κ.Κατρούγκαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης