Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Πρέπει να δοθούν απαντήσεις και εξηγήσεις από τη ΝΔ για τα Paradise Papers

Ζαχαριάδης: Πρέπει να δοθούν απαντήσεις και εξηγήσεις από τη ΝΔ για τα Paradise Papers
Η ηγεσία της ΝΔ ανησυχεί για τα προβλήματα της ελίτ υποστήριξε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως η ΝΔ θα πρέπει να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις για τα Paradise Papers και για την εμπλοκή του ονόματος της Μαρέβας Μητσοτάκη καθώς ήταν μέτοχος κατά 50% σε offshore με έδρα τα νησιά Κέιμαν διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Αυτή η ιστορία με τα paradise papers, ανεξαρτήτως της ιστορίας της κας. Μητσοτάκη, είναι ένα διεθνές σκάνδαλο νόμιμης ή παράνομης φοροαποφυγής και φοροδιαφυγής.
Αυτά τα χρήματα, τα οποία κρύβονται και φοροδιαφεύγονται μέσω αυτής της μεθόδου, καλούμαστε να τα πληρώσουμε όλοι οι υπόλοιποι.
Είτε νόμιμη, είτε παράνομη, είναι μία διαδικασία, η οποία επιβαρύνει με φόρους και πίεση τη μεσαία τάξη και στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη και τον Δυτικό κόσμο» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος έβαλε κατά της ηγεσίας της ΝΔ.
«Στο νόμιμο του ηθικού και πολιτικού σκέλους δεν μπορούμε να ακούμε τη ΝΔ να διαμαρτύρεται για τη φορολογική επιβάρυνση της μεσαίας τάξης και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή να έρχεται να απολογηθεί, είτε γι αυτό το ζήτημα, είτε για συνομιλίες του κυρίου Αυγενάκη, ή τις υποθέσεις της Siemens.
Το  99% των ανθρώπων που ψηφίζει ΝΔ είναι απλοί και λαϊκοί άνθρωποι, όμως φαίνεται ότι η ηγεσία της ΝΔ ανησυχεί για τα προβλήματα της ελίτ και εδώ υπάρχει μία κραυγαλέα αναντιστοιχία» τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης