Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μετρά τις πληγές της η δυτική Αττική – Εικόνες απόλυτης καταστροφής - Στους 15 οι νεκροί

tags :
Μετρά τις πληγές της η δυτική Αττική – Εικόνες απόλυτης καταστροφής - Στους 15 οι νεκροί
Σε εξέλιξη έρευνες για έναν αγνοούμενο
Τις πληγές της μετρά η δυτική Αττική μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας που άφησε πίσω της 15 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές.
Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να βάλουν τάξη στο χάος της λάσπης και να αποκαταστήσουν όσο το δυνατόν τις πιο πολλές από τις ζημιές που έχουν υποστεί.
Ο απολογισμός είναι τραγικός.
Οι νεκροί ανέρχονται στους 15 και οι τραυματίες στους 21, εκ των οποίων οι 9 έχουν λάβει ήδη εξιτήριο.
Οι υπόλοιποι 12 που νοσηλεύονται είναι εκτός κινδύνου, με εξαίρεση μια γυναίκα, η οποία έχει διασωληνωθεί και έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριασίου.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός αγνοούμενου.
Σημειώνεται πως χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εθνικό πένθος για τα θύματα της δυτικής Αττικής, διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει εμπεριστατωμένη έρευνα για να καταλήξουμε στις αιτίες της τραγωδίας και δεσμεύτηκε ότι άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, θα εφαρμοστούν μέτρα στήριξης τόσο των νοικοκυριών, όσο και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί, καθώς και μέτρα ομαλοποίησης της ζωής στις περιοχές που χτύπησε η θεομηνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης