Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας για εισβολή Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο: Θα έπρεπε να συλληφθούν

Τόσκας για εισβολή Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο: Θα έπρεπε να συλληφθούν
"Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός που μπορεί να παίζουν κάποιοι στα όρια της Δικαιοσύνης", είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας
«Θα έπρεπε να συλληφθούν» τα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλλαν προ ημερών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας,  τόνισε σε συνέντευξή στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Όπως είπε, «δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός που μπορεί να παίζουν κάποιοι στα όρια της Δικαιοσύνης.
Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι πράξεις από κάποιους που νομίζουν ότι έτσι κάνουν την επανάσταση τους.
Μακάρι να άλλαζαν τόσο εύκολα τα πράγματα παγκοσμίως».
Ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι την ευθύνη από πλευράς συμβολισμού, «την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί», εξηγώντας πως εννοεί την ευθύνη ασφάλειας «όχι την ευθύνη του περιστατικού, την ευθύνη ασφάλειας την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί».
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι  παίζουν στα όρια της δικαιοσύνης, «προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί αν ψάξετε πίσω από τις εντυπώσεις, ο πολιτικός τους λόγος είναι τόσο ρηχός όσο ρηχές είναι και οι πράξεις τους.
Είναι πολιτικός λόγος νηπιακής μορφής που δεν πάει στο επόμενο βήμα».
Ακόμη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τον τραυματισμό της δικηγόρου στα Εξάρχεια,  ανέφερε πως έγιναν αρκετές συλλήψεις ανθρώπων οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια σε αυτή την περιοχή, αλλά «δεν προέκυψε κάτι για κάποιον που να έχει άμεση σχέση με το περιστατικό, αλλά συνεχίζονται οι έρευνες».
Τέλος, για τις καταγγελίες για περιστατικά κλοπών στη Μάνδρα, σημείωσε ότι «η αστυνομία από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να αποτρέψει κλεψιές, από κάποιους που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις.
Πήραμε μεγάλες δυνάμεις και από το Πολυτεχνείο και τους γυρίσαμε στην περιοχή της Μάνδρας και βγαίνει τώρα η δήμαρχος εκεί και λέει ότι πήραμε τέσσερις αστυνομικούς και τους πήγαμε στο σπίτι του πρωθυπουργού.
Πράγμα που είναι και ψέμα.
Αλλά και ξέρετε κάτι, οι αστυνομικοί πάνε σε διάφορες αποστολές δεν πάνε και μένουν συνέχεια στο ίδιο σημείο, αλλά είναι και ανακριβές αυτό που ειπώθηκε.
Είναι τέτοια η βοήθεια που έχει σταλεί και θα έπρεπε πολύ παραπάνω, αλλά οι δυνατότητες δεν είναι απεριόριστες.
Υπάρχει πράγματι μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή, βοηθάμε, είμαστε σε συνεχή επαφή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης