Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες με ρεκόρ παραγωγής το 2017 - Αναμένεται αύξηση το 2018

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες με ρεκόρ παραγωγής το 2017 - Αναμένεται αύξηση το 2018
Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι και θα παραμείνει μια αναπτυσσόμενη αγορά
Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες βρίσκονται στο δρόμο για να καταγράψουν ρεκόρ παραγωγής για το 2017, αναμένουν περαιτέρω αύξηση το 2018, λόγω της ισχυρής ζήτησης στην Ασία, σύμφωνα με το λόμπι των κατασκευαστών VDA.
Οι εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Volkswagen, της Daimler και της BMW, ενδέχεται να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγή τους από το 2016, σε 5,6-5,7 εκατομμύρια μονάδες στη Γερμανία και περίπου 10,8 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του VDA, Matthias Wissmann.
"Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι και θα παραμείνει μια αναπτυσσόμενη αγορά", δήλωσε ο Wissmann σε μια διάσκεψη της βιομηχανίας την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, αναφέροντας την αυξημένη ζήτηση στην Κίνα και την Ινδία.
"Οι τρέχουσες προβλέψεις δείχνουν ότι το 2018 θα είναι επίσης ένα σταθερό έτος", ανέφερε, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Επίσης, ο Wissmann δήλωσε ότι αναμένει η ζήτηση στη Γερμανία για ηλεκτρικά αυτοκίνητα να παρουσιάσει "ένα ακόμα σημαντικό κέρδος" τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες σκοπεύουν να υπερδιπλασιάσουν τις προσφορές τους από οχήματα με μπαταρίες και plug-in υβριδικά μοντέλα, σε σχεδόν 100 μοντέλα από τα περίπου 30 σήμερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης