Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Υπάρχει αντιφατικότητα στο πώς πολιτεύεται η ΝΔ – Θα τα πούμε όλα τη Δευτέρα 27/11

Ζαχαριάδης: Υπάρχει αντιφατικότητα στο πώς πολιτεύεται η ΝΔ – Θα τα πούμε όλα τη Δευτέρα 27/11
Πολύ σημαντικό ότι την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο γίνεται σημαντική κοινοβουλευτική συζήτηση ανέφερε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση πως υπάρχει αντιφατικότητα στον τρόπο, με τον οποίο πολιτεύεται η ΝΔ διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος παρέπεμψε στη συζήτηση της προσεχούς Δευτέρα 27/11 στη Βουλή για να δοθούν όλες οι δέουσες απαντήσεις.
«Υπάρχει μία αντιφατικότητα στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση.
Εάν ο πρωθυπουργός λείπει σε μία υποχρέωση στο Παρίσι, τότε κρύβεται.
Εάν ο πρωθυπουργός ζητήσει, με επιστολή, συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα ή την Πέμπτη, να πάει την άλλη Δευτέρα, για να είναι παρών και να γίνει κοινοβουλευτικός διάλογος, τότε βουλιάζουμε στα σκάνδαλα» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Ζαχαριάδης.
«Επί της αρχής, η παρουσία των πολιτικών αρχηγών, των υπουργών και όλων των βουλευτών στο Κοινοβούλιο είναι θεμελιώδες ζήτημα.
Είναι πολύ σημαντικό ότι την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο γίνεται σημαντική κοινοβουλευτική συζήτηση και οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν την πολιτική αντιπαράθεση.
Αυτό που ζήσαμε την περίοδο 2012-2015 με τον άφαντο πρωθυπουργό κ. Σαμαρά ήταν κάτι πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά.
Την Δευτέρα θα έχουμε όλο το χρόνο να κουβεντιάσουμε τα πολιτικά ζητήματα, τις αντιθέσεις των κομμάτων» υπογράμμισε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης