Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Κατέρρευσε νυχτερινό κέντρο στην Τενερίφη - Πάνω από 40 οι τραυματίες

Ισπανία: Κατέρρευσε νυχτερινό κέντρο στην Τενερίφη - Πάνω από 40 οι τραυματίες
Ο κόσμος που διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο έπεσε στο υπόγειο, από ύψος ενός ορόφου
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Τενερίφη της Ισπανίας όταν τμήμα του πατώματος σε μια ντισκοτέκ , κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να καταλήξουν στο υπόγειο του κτιρίου.
Ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο Γάλλοι ηλικίας 38 και 40 ετών, μία Βελγίδα 23 ετών, δύο Βρετανοί 57 και 59 ετών και ένας Ρουμάνος 45 ετών, οι οποίοι υπέστησαν κατάγματα, διαστρέμματα και μώλωπες κατά την πτώση .
«Ο κόσμος που βρισκόταν στο εσωτερικό, έπεσε στο υπόγειο, από ύψος ενός ορόφου" διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της η τοπική αστυνομία.
Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από την πυροσβεστική υπηρεσία, διακρίνεται μια ομάδα πυροσβεστών να μαζεύει τα συντρίμμια με τα χέρια στο υπόγειο της ντισκοτέκ που βρίσκεται σε μια εμπορική συνοικία.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εκκένωσαν το κέντρο διασκέδασης και οι 21 τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας των κανάριων Νήσσων, το κέντρο λειτουργούσε νόμιμα και στην αίθουσα δεν φαινόταν να επικρατεί συνωστισμός, τη στιγμή του ατυχήματος. Η αστυνομία ξεκινήσει έρευνα για τη διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης