Τελευταία Νέα
Στη Ροή των Τερματικών του Χ.Α.

Χ.A.: Η βραχυχρόνια τεχνική προσέγγιση για δείκτες και μετοχές πρώτης κατηγορίας...(01/12)

tags :
Χ.A.: Η βραχυχρόνια τεχνική προσέγγιση για δείκτες και μετοχές πρώτης κατηγορίας...(01/12)
Η παρτίδα στο μηνιαίο γράφημα σώθηκε κλείνοντας και πάνω από τις 738 μονάδες

Χ.A.: Η βραχυχρόνια τεχνική προσέγγιση για δείκτες και μετοχές πρώτης κατηγορίας...(01/12)


Η παρτίδα στο μηνιαίο γράφημα σώθηκε κλείνοντας και πάνω από τις 738 μονάδες. Στο βραχυπρόθεσμο γράφημα τώρα έχουμε σημαντικές αντιστάσεις στο 742-746 επίπεδο. Ουσιαστικά, μία διάσπαση και μόνο θα δώσει εκτόνωση της κίνησης με το πλέον ουσιαστικό επίπεδο και σε εβδομάδα να είναι το 770. ΟΙ 735 μονάδες είναι κοντινή στήριξη με κύρια το 730. Το Stop στο LonG σε Intraday είναι στις 728 σε κλείσιμο ώρας στην παρούσα.

Ο τραπεζικός χρειάζεται κατοχύρωση σε μέρα του 753, μιας και αν τα καταφέρει μπορεί να δοκιμάσει κίνηση στο 817. Ο Τιτάνας μπορεί να έκλεισε χτες στα 20,72 αλλά χρειάζεται κατοχύρωση των 20,75 για ημερήσιο αγοραστικό. Στο Jumbo ο πωλητής φαίνεται να τελείωσε, με το 12,50 επίπεδο να είναι πολύ σημαντικό για τον τίτλο. Αντίστοιχα, φαίνεται το ίδιο και στον τίτλο του ΦΟΛΙ.

Ο ΟΠΑΠ εν αναμονή της αποκοπής των 0,70 κρατάει επαφή με το υψηλό του1028 ενώ ο ΟΤΕ χρειάζεται μία κατοχύρωση του 1058 για να μας δώσει αγοραστικό σήμα με το 1010 να έχει στηρίξεις. Στην Αττικής χαρτοπόλεμος στο άνοιγμα της συνεδρίασης με τον τίτλο να καταγράφει και απώλειες μέχρι 30% με μεγάλους όγκους συναλλαγών.Ημερήσιο αγοραστικό σε κλείσιμο πάνω από τα 005 λεπτά. Τα ΕΧΑΕ
με ημερήσιο αγοραστικό από την χτεσινή συνεδρίαση. Στο Πλαίσιο ο πωλητής συνεχίζει με τους αγοραστές να μην βιάζονται να απορροφήσουν την προσφορά. Χρειάζεται κλείσιμο πάνω από τα 3,80 για αγοραστικό σήμα.

ΟΙ ξένοι έκλεισαν βιβλία με τον καλύτερο τρόπο, με τους Αμερικάνικους δείκτες σε ιστορικά υψηλά. Η Γερμανία σαφώς πιο αδύναμη μιας και φαίνεται να επηρεάζεται και από το δυνατό ευρώ. Θυμίζουμε πως αν χάσει το ημερήσιο 12863 μας δίνει έξοδο οπότε τα επίπεδα εδώ θέλουν προσοχή.

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ - Fast Finance AEΠΕΥ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης