Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Koudounis (Calamos inv): Είμαστε ικανοποιημένοι από την επένδυση στην Εθνική Ασφαλιστική

Koudounis (Calamos inv): Είμαστε ικανοποιημένοι από την επένδυση στην Εθνική Ασφαλιστική
Είμαστε ικανοποιημένοι από την επένδυση μας στην Εθνική Ασφαλιστική δήλωσε ο Κουδούνης διευθύνων σύμβουλος της Calamos investment.
Είμαστε ικανοποιημένοι από την επένδυση μας στην Εθνική Ασφαλιστική δήλωσε ο Κουδούνης CEO της Calamos investment.
Μιλώντας στο συνέδριο της Capital Link ο Κουδούνης αναφέρθηκε θετικά στην πορεία της οικονομίας και πέρασε ένα μήνυμα για την Εθνική Ασφαλιστική.
Προφανώς και η Calamos διεξήγαγε έλεγχο μεγάλης κλίμακας στην Εθνική Ασφαλιστική και προσεχώς θα πρέπει να κλείσει η εκκρεμότητα που έχει προκύψει όσον αφορά την προσφορά που έχει υποβάλλει το σχήμα που συμμετέχει η Calamos.
Πάντως η αναφορά αυτή του στελέχους της Calamos αποτελεί θετική είδηση για την Εθνική τράπεζα που δέχθηκε πιέσεις στην μετοχή μεταξύ άλλων και για τις εμπλοκές στην Εθνική Ασφαλιστική.
Ασφαλιστική και Titlos διαδραμάτισαν ρόλο στην συμπεριφορά της μετοχής της Εθνικής τράπεζας τελευταία.

John Koudounis (CEO, Calamos Investments)

«Εκτός από τις μεγάλες επενδύσεις στη Ελλάδα που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει και τις τρέχουσες επενδύσεις στις οποίες εργαζόμαστε, είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω εισροές που προέρχονται από την Κίνα σε τομείς όπως η υποδομή, η ενέργεια, οι λιμένες και τα οικονομικά, καθώς είναι ζωτικής σημασίας να αποκτηθούν ποικίλες ροές μεγάλων ξένων επενδύσεων.
Το τρίτο ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολο από τη σκοπιά της λιτότητας.
Ωστόσο, η Ευρώπη είναι ισχυρότερη τώρα από ότι ήταν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων προγραμμάτων.
Υπάρχει ελπίδα ότι θα υπάρξει κάποια ελάφρυνση του χρέους για τον ελληνικό λαό μαζί με τις προσδοκίες ότι οι έλεγχοι κεφαλαίων θα πρέπει να αποσυρθούν μέχρι τα τέλη του 2018.
Είμαστε υπέρ του ότι είναι καλύτερο για την ελληνική οικονομία ανεξάρτητα από το ποιο πολιτικό κόμμα παρέχει την εποπτεία.
Πιστεύουμε ακράδαντα- και έχουμε αποδείξει μέσω των ενεργειών μας- ότι τώρα είναι καιρός να επενδύσουμε στην Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης