Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Ανεστάλησαν τρεις ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί την Παρασκευή 15/12

ΛΑΕ: Ανεστάλησαν τρεις ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί την Παρασκευή 15/12
Ο Λαφαζάνης τόνισε ότι δεν θεωρεί καθόλου τυχαίο οι τράπεζες συνεχώς αναβάλλουν και αναστέλλουν τους πλειστηριασμούς
Από τις 10 το πρωί μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) με πανό και ντουντούκες βρέθηκαν στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Θεμιστοκλέους, στην Αθήνα, όπου βρισκόταν το συμβολαιογραφείο της Ο.Κ. και όπου σύμφωνα με τις επίσημες δημοσιεύσεις επρόκειτο να διεξαχθούν τρεις ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (εκ των οποίων ο ένας αφορούσε πρώτη κατοικία εμβαδού 90 τ.μ για χρέος 50.000 ευρώ).
Τα μέλη της ΛΑΕ και πολίτες φώναζαν συνθήματα, όπως «Τσίπρα, Κοντονή ο τάφος σας θα γίνουν οι πλειστηριασμοί“, «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ενώ αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη συναντήθηκε με την συμβολαιογράφο η οποία επρόκειτο να κάνει τους πλειστηριασμούς στο γραφείο της.
Η συμβολαιογράφος ενημέρωσε ότι όλως τυχαίως και συμπτωματικά οι πλειστηριασμοί που είχαν δημοσιοποιηθεί ανεστάλησαν και ότι η ίδια δεν επρόκειτο σήμερα να πραγματοποιήσει κανένα ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.
Ο Παν. Λαφαζάνης, μιλώντας στους συγκεντρωμένους και τους δημοσιογράφους, τόνισε ότι δεν θεωρεί καθόλου τυχαίο οι τράπεζες συνεχώς αναβάλλουν και αναστέλλουν τους πλειστηριασμούς.
Ο Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ θεώρησε ότι αυτές οι αναβολές γίνονται από τις τράπεζες κάτω από την πίεση του κινήματος και υπό τον φόβο των κοινωνικών αντιδράσεων και της κοινωνικής κατακραυγής.
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε το κίνημα κατά των πλειστηριασμών έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες, είναι ένα ελπιδοφόρο κίνημα για το ίδιο το μέλλον του τόπου και κάλεσε τους πολίτες να φύγουν από τον καναπέ και να πλαισιώσουν τις γραμμές του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης