Συνεργασία Vodafone με την Φυσικό Αέριο Αττικής - Για εμπορία υπηρεσιών φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος

Συνεργασία Vodafone με την Φυσικό Αέριο Αττικής - Για εμπορία υπηρεσιών φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος
Vodafone Ελλάδας και Φυσικό Αέριο Αττικής συνεργάζονται και παρέχουν φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα
Συνεργασία με την εταιρεία Φυσικό Αέριο Αττικής για την εμπορία υπηρεσιών φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα από την αλυσίδα λιανικής των καταστημάτων της, ξεκινά η Vodafone Ελλάδας.
Στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας με το Φυσικό Αέριο Αττικής, η Vodafone Ελλάδας αναλαμβάνει την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, μέσω του δικτύου καταστημάτων και των εμπορικών καναλιών της Vodafone Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από τα καταστήματα Vodafone, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται υπηρεσίες φυσικού αερίου σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου, αλλά και προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος στην ηπειρωτική Ελλάδα, τα διασυνδεδεμένα νησιά, την Κρήτη και τη Ρόδο.
Επιπλέον, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος της εταιρείας Φυσικό Αέριο Αττικής θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα Vodafone.
«Μέσα από την εμπορική συνεργασία με το Φυσικό Αέριο Αττικής διευρύνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της χώρας, αναδεικνύοντας τα καταστήματα Vodafone ως επίκεντρο της ελληνικής αγοράς» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων της Vodafone, Γιώργος Διαμαντόπουλος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS