Τελευταία Νέα
Στη Ροή των Τερματικών του Χ.Α.

Χ.Α: Η τεχνική εικόνα για Ftse25,ΦΦΓΚΡΠ, AΔMHE, BIOXAΛKO και ΟΠΑΠ από τον Απ. Μάνθο

tags :
Χ.Α: Η τεχνική εικόνα για Ftse25,ΦΦΓΚΡΠ, AΔMHE, BIOXAΛKO και ΟΠΑΠ από τον Απ. Μάνθο
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι στις τελευταίες συνεδριάσεις η γωνία ανόδου του FTSE 25

Χ.Α: Η τεχνική εικόνα για Ftse25,ΦΦΓΚΡΠ, AΔMHE, BIOXAΛKO και ΟΠΑΠ από τον Απ. Μάνθο

 

FTSE25: Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι στις τελευταίες συνεδριάσεις η γωνία ανόδου  του δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης  FTSE 25, καθώς έχει φτάσει τις 73º προσεγγίζοντας πολύ γρήγορα το επίπεδο αντίστασης των 2055 μονάδων.
  • Επιτυχημένη ανοδική τμήση του εν λόγω επιπέδου θα ανάψει το πράσινο φως για την επόμενη πολύ σημαντική ζώνη αντίστασης των 2108 με 2124 μονάδων
  • περιοχή από όπου ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο η πτωτική κίνηση προς τις 1826 μονάδες.
  • Βέβαια η έντονη ανηφορική γωνία κίνησης προκαλεί και «λαχάνιασμα»
  • για αυτό είναι πολύ πιθανό στις επόμενες μέρες να δούμε ένα pullback κόπωσης προς το όριο των 2020 με 2015 μονάδων.


ΦΦΓΚΡΠ…στο πιάτο τη δώσαμε καθώς φτάνει κοντά στο όριο των 18,80 με 19,20 ευρώ, που είχαμε παρουσιάσει από το προηγούμενο δωρεάν διαγραμματικό άρθρο. Προσοχή όμως διότι από το επίπεδο των 19,20 έως το 19,55 το πράγματα θα αρχίζουν να δυσκολεύουν.



ΟΠΑΠ… όντως όπως γράψαμε στο συνδρομητικό άρθρο αρκετοί θεσμικοί επενδυτές επανατοποθέτησαν το μέρισμα οδηγώντας τη μετοχή όχι μόνο να πάει να γράψει τη τιμή που ήταν «άκοφτη» αλλά και να  προσεγγίσει τα υψηλά των 10,28 ευρώ.



ΒΙΟΧ….η ανοδική διάσπαση  της ζώνης των 3 με 3,10 ευρώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί ανοίγοντας, όπως είχαμε αναφέρει το δρόμο για το πολύ σκληρό επίπεδο των 3,50 ευρώ.



ΑΔΜΗΕ…και εδώ όπως είπαμε το πάτημα στο 1,80 με 1,83 έσπρωξε έως το 1,90 με 1,94…Τώρα  θα πρέπει να διαρρήξει το δύστροπο 2, για να δούμε τιμές άνω των 2,14 ευρώ.



logo-trading2day
Apostolos ManthosApostolos Manthos

Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης