Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η στάση της κυβέρνησης ως προς τους τούρκους πραξικοπηματίες δείχνει δειλία και ανηθικότητα

Η στάση της κυβέρνησης ως προς τους τούρκους πραξικοπηματίες δείχνει δειλία και ανηθικότητα
Η Τουρκία δεν έχει μια δυτικού τύπου δημοκρατία....μονίμως καταπαντούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Οι εξελίξεις με τους τούρκους πραξικοπηματίες αναδεικνύουν ένα έντονο παρασκήνιο το οποίο προσβάλλει τον κοινό νου και αποδεικνύει ότι υπάρχει κάποιας μορφής συμφωνία μεταξύ του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Erdogan τον τούρκο Πρόεδρο.
Η Τουρκία δεν έχει μια δυτικού τύπου δημοκρατία....μονίμως καταπαντούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Το πραξικόπημα ενώ είναι 100% καταδικαστέο από την άλλη έχει αναδείξει την μονοκρατορία του Erdogan ο οποίος έχει συνθλίψει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με θράσος στο εσωτερικό και υποτέλεια και δειλία στο εξωτερικό…δείχνει ότι δεν έχει μέτρο και ηθικούς κανόνες.
Πριν λίγο καιρό τόνιζε ότι η οι τούρκοι πραξικοπηματίες που είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν την ελληνική δικαιοσύνη.
Μια απόφαση υπέρ του ασύλου… ξεσήκωσε όχι την τουρκική κυβέρνηση αλλά την ελληνική κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά εμφανίζεται να ταυτίζεται με την Τουρκία.
Είναι προφανές ότι όπως ορθά αναφέρει ο διεθνής τύπος, όταν ο Erdogan ήρθε στην Ελλάδα η ελληνική κυβέρνηση και ο Τσίπρας δεσμεύτηκαν να τους απελάσουν στην Τουρκία ή να τους παραδώσουν στην Τουρκία.
Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης δείχνει ότι έχουμε ένα δειλό πρωθυπουργό ο οποίος άγεται και φέρεται με βάση τις προσταγές Erdogan.
Μόνο και μόνο από την προκλητική και απαράδεκτη στάση του Erdogan να έρθει στην Ελλάδα και να θέσει ανύπαρκτα ζητήματα…κανένα τουρκικό αίτημα δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτό.
Αντιθέτως η Ελλάδα εμφανίζεται να σέρνεται από τις προσταγές του Erdogan.
Απαράδεκτη η στάση του Μαξίμου, απαράδεκτη η στάση του Τσίπρα.
Κάποια στιγμή ως έθνος ας αποφασίσουμε να προβάλουμε με σθένος και θάρρος τις θέσεις μας…όχι στην εθνική δειλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης