Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Τσίπρα: Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Τσίπρα: Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες
Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του Π. Μπαζιάνα
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα και τη σύζυγό του, Π. Μπαζιάνα, στο Μέγαρο Μαξίμου  το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης», Λούτσας «Η Δέλφη» και «Μερακλήδες Άρτας».
Ο κ. Τσίπρας υποδέχτηκε στο Μαξίμου πρώτα τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, ρωτώντας τα «θα μας τα πείτε;», με εκείνα να ανταποκρίνονται λέγοντας τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Αφού χαιρέτισε ένα- ένα τα μικρά παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές, ο πρωθυπουργός τους μοίρασε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά θα τα ξεφύλλιζαν με την κ. Μπαζιάνα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο είχε γεμίσει με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών.
Στη συνέχεια, έβγαλαν και μια φωτογραφία όλοι μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Αμέσως μετά, ο κ. Τσίπρας άκουσε τα κάλαντα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λούτσας «Η Δέλφη».
Μάλιστα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με το όνομα του Κωνσταντίνου Κανάρη, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει «τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες», «το καλό σκαρί αντέχει».
Ο κ. Τσίπρας τους αποχαιρέτησε με ευχές για καλή χρονιά και τους κάλεσε να «΄ρθείτε και του χρόνου να μας χορέψετε τους ωραίους σας χορούς».
Τέλος, τα κάλαντα έψαλε στον πρωθυπουργό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Άρτας».
Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο twitter και σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες από τα κάλαντα.

 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης