Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου (ΠτΔ) με στρατιωτικά φυλάκια και ποντοπόρα πλοία

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου (ΠτΔ) με στρατιωτικά φυλάκια και ποντοπόρα πλοία
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατευμένους
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με στρατευμένους, αλλά με και τους Πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων , είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος.
Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος  σήμερα Κυριακή και μεταξύ 6:30 και 6:50 μ.μ, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον επικεφαλής της Ελληνικής Δύναμης Κοσσόβου, με τον επικεφαλής του Επιτηρητικού Φυλακίου Μολυβδοσκέπαστου, με τον Κυβερνήτη της Πυραυλακάτου «Μπλέσσας» και με τον επικεφαλής 133ης Σμηναρχίας στο Καστέλι της Κρήτης.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του Ελληνικού Λαού για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και της Εδαφικής Ακεραιότητας της Πατρίδας μας αλλά και της φύλαξης των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Συνόρων.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους Πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν, αντιστοίχως, στον Ατλαντικό και στον Ειρηνικό και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Νέο Έτος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS