Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Περιμένουμε την πρόταση της ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας, μετά θα τοποθετηθούμε

Ζαχαριάδης: Περιμένουμε την πρόταση της ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας, μετά θα τοποθετηθούμε
Οι διαφορετικές αντιλήψεις Κοτζιά – Καμμένου για το Σκοπιανό δεν θα οδηγήσουν σε εκλογές είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι η κυβέρνηση περιμένει την πρόταση της ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας και μετά θα τοποθετηθεί διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ζαχαριάδης υποστήριξε πως «πρώτα θα πρέπει να δει η κυβέρνηση ποια θα είναι η ονομασία που θα βάλουν στο τραπέζι οι γείτονες, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σύνθετη και κοινή προς χρήση από όλους, και μετά θα τοποθετηθούν».
Όσον αφορά τις ενστάσεις Καμμένου, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως είναι θετικό ότι ο κ.Καμμένος δήλωσε πως εμπιστεύεται τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, για τις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας πως όλοι στην αντιπολίτευση αντιλαμβάνονται ότι οι διαφορετικές αντιλήψεις που έχουν οι δύο υπουργοί, δεν θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Στο μέτωπο της οικονομίας ο κ.Ζαχαριάδης τόνισε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως παρ' ότι αναγκάζονται να κάνουν κάποια βήματα πίσω, η κοινωνία σε πολλά ζητήματα κάνει βήματα μπροστά, μιας και η ανεργία έχει μειωθεί, οι επιθεωρήσεις για την καταπολέμηση της μαύρης εργασίας έχουν αυξηθεί και τα σχετικά πρόστιμα είναι περισσότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης