Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας
Τι ανέφερε από τον Πειραιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος
«Η γιορτή των Φώτων, αυτή η λαμπρή Γιορτή της Χριστιανοσύνης, πρέπει να μας διδάσκει και να μας εμπνέει για να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας, στο λαό μας και στο έθνος μας», ανέφερε από τον Πειραιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος.
Ο κ. Παυλόπουλος μετέβη σήμερα στον Λιμένα Πειραιώς για να παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων , στο μήνυμά του για τα Θεοφάνεια, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «η Γιορτή των Φώτων, αυτή η λαμπρή Γιορτή της Χριστιανοσύνης, πρέπει να μας διδάσκει και να μας εμπνέει για να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην Πατρίδα μας, στο Λαό μας και στο Έθνος μας.
Το μέλλον που στηρίζεται στην Ιστορία μας και στην σύγχρονη θέση μας ως αναπόσπαστου μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει».
Αυτό το μέλλον, πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος, «πρέπει να βασίζεται στις εγγυήσεις της ενότητας, της αλήθειας και της αίσθησης χρέους, το οποίο οφείλουμε να εκπληρώσουμε συνδυάζοντας αρμονικά «τον λογισμό και τ’ όνειρο», κατά τον στίχο του Εθνικού μας Ποιητή Διονυσίου Σολωμού, από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους», που παραμένει, διαχρονικώς, εξαιρετικά επίκαιρος»».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης