Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Κόλαφος για την κυβέρνηση η αναβολή των πλειστηριασμών

Λαϊκή Ενότητα: Κόλαφος για την κυβέρνηση η αναβολή των πλειστηριασμών
Κόλαφο για την κυβέρνηση και επιτυχία του κινήματος κατά των πλειστηριασμών χαρακτηρίζει η ΛΑΕ την αναβολή των πλειστηριασμών
Κόλαφο για την κυβέρνηση και επιτυχία του κινήματος κατά των πλειστηριασμών χαρακτηρίζει η Λαϊκή Ενότητα την αναβολή των πλειστηριασμών, κάνοντας λόγο για «πανικό» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Πανικόβλητη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τη μεγάλη ανάπτυξη και αύξηση της κοινωνικής επιρροής του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, σε συνεργασία με την εξωνημένη ηγεσία του συλλόγου των συμβολαιογράφων Αθηνών-Πειραιώς, ανέβαλε μέχρι 31/01/2018, όλους τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία κάτω από τον φόβο του ενωτικού και νικηφόρου κινήματος για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΛΑΕ.
«Δεν θα τους περάσει.
Θα είμαστε και αύριο και κάθε Τετάρτη παρόντες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και σε όλα τα Ειρηνοδικεία.
Δεν μας πτοούν τα ΜΑΤ, τα χημικά, η τρομοκρατία και τα ιδιώνυμα.
Δεν μας φοβίζουν οι φυλακίσεις.
Συνεχίζουμε τον ενωτικό αγώνα για να προστατέψουμε το μόχθο, τα σπίτια και την περιουσία του ελληνικού λαού, αγώνα που φέρνει νίκες», συνεχίζει η ΛΑΕ.
«Και αυτή την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 3.00 το μεσημέρι, καλούμε όλους και όλες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και στα Ειρηνοδικεία του λεκανοπεδίου Αττικής και όλης της χώρας, δηλώνοντας ότι τα ιδιώνυμα και οι “χουντικής έμπνευσης” νόμοι δεν θα περάσουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης