Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος για Σκοπιανό: Θα καταλήξουμε σε εθνικά συμφέρουσα λύση – Θα στηρίξει ο Καμμένος

Κατρούγκαλος για Σκοπιανό: Θα καταλήξουμε σε εθνικά συμφέρουσα λύση – Θα στηρίξει ο Καμμένος
Η μπάλα για λύση στο θέμα της ονομασίας είναι στο γήπεδο της ΠΓΜΔ υπογράμμισε ο κ.Κατρούγκαλος
Την θέση ότι θα υπάρξει εθνικά συμφέρουσα λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος υπογράμμισε πως τη λύση αυτή θα την στηρίξει και ο Π. Καμμένος.
«Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξουμε σε λύση που θα είναι εθνικά συμφέρουσα και θα έχει τη στήριξη όχι μόνο του κυβερνητικού μας εταίρου, αλλά και των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων στη Βουλή» τόνισε μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος πάντως επεσήμανε πως ουσιαστικά η μπάλα για τη λύση «είναι στο γήπεδο της άλλης πλευράς» η οποία όπως είπε, ανταποκρίνεται.
Κληθείς να σχολιάσει τη στάση της ΝΔ, ο κ.Κατρούγκαλος είπε ότι βρίσκεται σε αμηχανία γιατί είναι εκείνη που το 1990 ως κυβέρνηση δεν έλυσε το πρόβλημα, ενώ σήμερα θέλει να συγκαλύψει το εσωτερικό της πρόβλημα, καθώς υπάρχουν διαφωνίες από τις ακροδεξιές μεταγραφές της.
«Για αυτό και λέει ότι αν δεν υπάρχει ενιαία θέση των κυβερνητικών εταίρων εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τη συμφωνία» είπε ο κ.Κατρούγκαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης