Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Δεν μας πτοούν τα ΜΑΤ, τα χημικά και η τρομοκρατία

ΛΑΕ: Δεν μας πτοούν τα ΜΑΤ, τα χημικά και η τρομοκρατία
Ως «πολυνόμο - έκτρωμα» χαρακτηρίζει το Πολυνομοσχέδιο η Λαϊκή Ενότητα
Νέα επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση εξαπολύει η Λαϊκή Ενότητα με ανακοίνωσή της, ενώ ταυτόχρονα τονίζει ότι μέλη της θα είναι παρόντα αύριο Τετάρτη 17/1 στα συμβολαιογραφεία που διεξάγουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Παράλληλα τονίζει ότι δεν πρόκειται να «φοβηθεί» επιθέσεις απός τις αστυνομικές δυνάμεις και θα είναι παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις λαϊκής αντίδρασης έναντι των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος «απέναντι στον νέο «πολυνόμο - έκτρωμα» για την υφαρπαγή των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών από τις τράπεζες, τα «κοράκια», την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία απαντούμε με ένα ακόμη ηχηρό «ΟΧΙ».
Την Τετάρτη (17/1) δηλώνουμε «παρών» στα συμβολαιογραφεία που διεξάγουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 3 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Λουκάρεως 14).
Με τον νέο «πολυνόμο – έκτρωμα», που ψηφίστηκε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τις «υπογραφές» Τσίπρα – Καμμένου και των συναρμόδιων υπουργών και την πολιτικά ένοχη στήριξη των Κ. Μητσοτάκη, Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκη και Β. Λεβέντη, ξεκινά την επιχείρηση «ολικής οικονομικής εξόντωσης» του λαού με την υφαρπαγή λαϊκών κατοικιών και λαϊκών περιουσιών, ακόμη και για χρέη προς το δημόσιο λίγο μεγαλύτερα των 500 ευρώ!
Συγκεκριμένα, στόχος της κυβέρνησης και των παλαιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής, είναι από τις 21 Φεβρουαρίου οι πλειστηριασμοί να διεξάγονται, βάσει και του νέου νόμου, ηλεκτρονικά, δηλαδή ό,τι απέμεινε στην πλειονότητα των νοικοκυριών της χώρας να υφαρπάζεται μόνο με ένα «κλικ».
Στο ίδιο πλαίσιο, από την 1η Μαΐου προβλέπεται να αρχίσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για χρέη, ακόμη και λίγο μεγαλύτερα των 500 ευρώ, προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών μπροστά στις νέες, άκρως επώδυνες εξελίξεις για τον ελληνικό λαό, συνεχίζει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών με ακόμη μεγαλύτερη ένταση!
Και αυτή την Τετάρτη, θα είμαστε έξω από τα συμβολαιογραφικά γραφεία που πραγματοποιούν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και θα δώσουμε το «παρών» και στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί με ένα «κλικ» ό,τι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά, ακόμη και το τελευταίο «κεραμίδι» φτωχών οικογενειών, για να ωφεληθούν τα «κοράκια», οι θυγατρικές – real estate των τραπεζών και των funds.
Δεν θα τους αφήσουμε να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε στον λαό για χάρη των «αιματοβαμμένων» πλεονασμάτων τους, προς ικανοποίηση των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων».
Με μεγάλες, ενωτικές και μαζικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.
Δεν μας πτοούν τα ΜΑΤ, τα χημικά και η τρομοκρατία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης