Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου (ΝΔ): Η κυβέρνηση να μην αποδεχθεί τον όρο Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ ούτε σαν δέκατο συνθετικό

Καράογλου (ΝΔ): Η κυβέρνηση να μην αποδεχθεί τον όρο Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ ούτε σαν δέκατο συνθετικό
Πολύ μεγάλο το συλλαλητήριο, πολύ ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή τόσων εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Να μην αποδεχθεί τον όρο Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ ούτε ως δέκατο συνθετικό διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Καράογλου.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Καράογλου είπε πως το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ μεγάλο.
«Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή τόσων εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που διαδήλωσαν ειρηνικά και έστειλαν μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο.
Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να χειριστεί με μικροκομματικούς όρους εσωτερικής πολιτικής ένα εθνικό ζήτημα, αντί να επιδιώξει την εθνική συναίνεση για ένα τόσο μεγάλο θέμα» τόνισε ο κ.Καράογλου, αναφέροντας πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να αρχίσει την διαπραγμάτευση μη αποδεχόμενη να συμπεριληφθεί ο όρος Μακεδονία, ούτε σαν δέκατο συνθετικό».
Ερωτηθείς για το αν θα προκαλέσει πρόβλημα ένας πολιτικός φορέας δεξιότερα της ΝΔ, ο κ. Καράογλου απάντησε ότι δεν ανησυχεί η ΝΔ
«Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα.
Άλλωστε τέτοιου είδους μικρά κομματίδια υπάρχουν και σήμερα μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής» είπε ο κ.Καράογλου, ο οποίος ερωτηθείς εάν θα γίνει σύγκληση πολιτικού συμβουλίου αρχηγών για την ονομασία των Σκοπίων είπε ότι είναι πολύ αργά.
«Έπρεπε ο πρωθυπουργός να ζητήσει τη συνάντηση πολύ πιο πριν.
Η ΝΔ θα το εκτιμήσει ανάλογα και με το αν υπάρξει και κυβερνητική πρόταση» τόνισε ο κ.Καράογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης