Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Ανακαλούνται αυτοκίνητα Audi λόγω παράνομης συσκευής ελέγχου εκπομπών

Γερμανία: Ανακαλούνται αυτοκίνητα  Audi λόγω παράνομης συσκευής ελέγχου εκπομπών
Περίπου 127.000 οχήματα της Audi, θυγατρικής της Volkswagen, επηρεάζονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 77.600 οχημάτων που είναι καταχωρημένα στη Γερμανία
Το υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας επιβεβαίωσε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2017, ότι η επιτροπή ελέγχου KBA, εντόπισε παράνομο λογισμικό ελέγχου εκπομπών στα πιο πρόσφατα μοντέλα Euro-6 της Audi και διέταξε την ανάκληση των οχημάτων.
Περίπου 127.000 οχήματα της Audi, θυγατρικής της Volkswagen, επηρεάζονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 77.600 οχημάτων που είναι καταχωρημένα στη Γερμανία, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Μεταφορών σε συνέντευξη Τύπου.
Η εφημερίδα Bild am Sonntag, ανέφερε ότι η επιτροπή KBA έχει δώσει περιθώριο στην Audi να απαντήσει μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2018, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να ενημερώσει το λογισμικό ελέγχου των εκπομπών των οχημάτων, διασφαλίζοντας ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι σε θέση να χειριστούν παράνομα τους ελέγχους εκπομπών.
Η Audi ανέφερε σε δήλωσή της την Κυριακή. ότι τα μοντέλα είχαν συμπεριληφθεί σε εθελοντική ανάκληση 850.000 οχημάτων ντίζελ με κινητήρες V6 και V8 TDI, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης