Τελευταία Νέα

Με χάσμα ξεκίνησε η αγορά που ψάχνει πλέον την διάσπαση των 2232 μονάδων

tags :
Με χάσμα ξεκίνησε η αγορά που ψάχνει πλέον την διάσπαση των 2232 μονάδων
Το 2196 γίνεται κοντινή επιθετική τάση 

Με χάσμα ξεκίνησε η αγορά που ψάχνει πλέον την διάσπαση των 2232 μονάδων

  • Με χάσμα ξεκίνησε η αγορά που ψάχνει πλέον την διάσπαση του 2232 που είναι και το υψηλό καλοκαιριού. Το 2196 γίνεται κοντινή επιθετική τάση που διάσπαση μπορεί να μας φέρει στο 2170. Το stop παραμένει στο 2140 που πλέον θα γίνει και ημερήσιο stop αν η αγορά κλείσει θετική. Διάσπαση του 2232 θα μας δώσει το 2255 ή το 2289 σε δεύτερη φάση

!ΕΛΠΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ…

MIXAΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ @http://freeforumstocks.blogspot.gr

Η ταυτόχρονη ανοδική διάσπαση του Α1-Α2 και του ακμο 100ημ ,προσέδωσε ιδιαίτερη δυναμική στην μετοχή που πέρασε πάνω και από τις F=7,8000 αλλα και την L στα 7,9700 ευρώ.

Η F είναι πολύ σημαντική καθώς σε περίπτωση υποχώρησης θα λειτουργήσει ως στήριξη και πιθανό retest θα οπλίσει με καινούργια δυναμική τον τίτλο για συνέχεια της κίνησης προς τα τοπικά υψηλά των 8,3500 της Ε100.


Διαφορετικά, καθοδική διάσπασή της θα φέρει τη μετοχή προς το επίπεδο που ορίζεται από την  1) γραμμή τάσης D 2) απο τον ακμο 100 ημ (7,4400) και βέβαια από την αξιόλογη K1 στα 7,3300€

Στο άμεσο θετικό σενάριο, υπέρβαση των 8,1600 θα “λύσει¨την μίνι συσσώρευση των 7 συνεδριάσεων με στόχο την κατάληψη των υψηλών της Ε100 . Σε αυτήν την περίπτωση θα επανεξετάσουμε την πορεία της καθώς ενδεχόμενη υπερβαση των 8,4000 θα ανοίξει νέους δρόμους για την μετοχή.

MIXAΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ @http://freeforumstocks.blogspot.gr

!ΣΕΝΤΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ…

Ενας μακροχρόνιος πυθμένας από το καλοκαίρι του 2015 έχει σχηματιστεί από την κίνηση της μετοχής με τα υψηλά της W να αποτελούν ανυπέρβλητο εμπόδιο μέχρι τώρα.

Το κομβικό επίπεδο  επισημαίνεται με κόκκινο τετραγωνάκι μεταξύ των 0,1790 και 0,19 ευρώ καθώς η περιοριστική κατερχόμενη L από τα υψηλά του Ιανουαρίου του 2013 των 0,44 € θα καθορίσει την εξέλιξη κίνησης .

Σε περίπτωση υπέρβασής της η κίνηση θα αποκτήσει ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική με αυξημένο όγκο συναλλαγών και με μεσοπρόθεσμο στόχο τα 0,30 ευρώ της F.
Χτες η μετοχή έκλεισε ακριβώς πάνω στον εκμο 200 εβδ

Aντίθετα, αν αρνηθεί ο τίτλος να υπερβεί εκ νέου αυτή τη ζώνη, θα επανέλθει εντός των 0,1790-0,1470 συνεχίζοντας την συσσώρευσή της πριν ξαναπροσπαθήσει και πάλι.
Περαιτέρω ταλαιπωρία για τους μετόχους θα επιφέρει η καθοδική διάσπαση των 0,1470€  καθώς η μετοχή θα συνεχίσει την οριζόντια κίνηση εντός του μακροχρόνιου πυθμένα.

………………………..

ΒΙΟΧΑΛΚΟ@3,8900 ευρώ: Το Stop ανεβαίνει στα 3,6500 ευρώ σε τιμή κλεισίματος. Τα 4,0000 και 4,3600 προβάλουν ως οι επόμενοι στόχοι.

  • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης