Μπρουμίδης: Η Vodafone συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις με την εξαγορά της Cyta

Μπρουμίδης: Η Vodafone συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις με την εξαγορά της Cyta
«H συμφωνία εξαγορά της Cyta Eλλάδος θα αποτελέσει ευκαιρία για τους εργαζομένους»
«H Vodafone Ελλάδας συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα.
Η εξαγορά της Cyta Hellas, κατόπιν έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον στόχο μας για την ανάδειξη της Vodafone σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης με αφορμή τη συμφωνία για την εξαγορά της Cyta Hellas που υπέγραψε η Vodafone Ελλάδας.
Παράλληλα, τόνισε πως η συμφωνία θα αποτελέσει ευκαιρία για τους εργαζομένους των δύο εταιριών να ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την εμπειρία τους, αλλά και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους.
"Η επέκταση των δικτύων μας και η ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη Vodafone Ελλάδας και θα έχει σημαντικά θετικά αποτελέσματα για τη διευρυμένη βάση πελατών μας, αλλά και ευρύτερα για τους Έλληνες καταναλωτές" κατέληξε ο κ. Μπρουμίδης.
Σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών, η Vodafone κατέθεσε  προσφορά, ύψους 118 εκατ. ευρώ. Για την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα απαιτηθεί η έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS