Τελευταία Νέα
Πολιτική

O «πόλεμος» διαρροών Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ - Η μυστική διπλωματία και οι υποτιθέμενοι διάλογοι

O «πόλεμος» διαρροών Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ - Η μυστική διπλωματία και οι υποτιθέμενοι διάλογοι
Στο επίκεντρο της διαμάχης Μεγάρου Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία των Τσίπρα και Γεννηματά ενόψει της αυριανής (27/1/2018) συνάντησης
Σε ένα πόλεμο διαρροών επιδόθηκαν σήμερα (26/1/2018) το Μέγαρο Μαξίμου και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αυριανή (27/1/2018) συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον κάθε πολιτικό αρχηγό.
Στο επίκεντρο βρέθηκε το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρωθυπουργός με τη Φώφη Γεννηματά ενόψει της συνάντησης.
Συνεργάτες της κ. Γεννηματά διέρρευσαν ότι η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε στον πρωθυπουργό ότι ακολουθεί μυστική διπλωματία τη στιγμή που δεν έχει καν εξασφαλίσει συναίνεση μέσα στην κυβέρνησή του.
Το Μέγαρο Μαξίμου προέβη σε αιχμηρή διάψευση, με κυβερνητικό αξιωματούχο να κατηγορεί την κ. Γεννηματά για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων» της με τον πρωθυπουργό, προσθέτοντας πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία» για να συμπεριφέρεται καθ’ αυτόν τον τρόπο.
«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», απάντησαν συνεργάτες της κ. Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης