Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ τη Δευτέρα 29/1 στο Μαξίμου

Συνάντηση Τσίπρα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ τη Δευτέρα 29/1 στο Μαξίμου
Στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα 29/1 ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Reuven Rivlin
Mε τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Reuven Rivlin, θα συναντηθεί αύριο, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός, Α. Τσιπρας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται ότι ο  Πρόεδρος του Ισραήλ, Reuven Rivlin, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από αύριο, Δευτέρα 29/1 μέχρι την Τετάρτη 31/1, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου.
Μάλιστα,  στην Αθήνα θα φτάσει το πρωί της Δευτέρας και θα καταθέσει στις 10:45 στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ στη συνέχεια θα έχει στο Προεδρικό Μέγαρο συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλο, και θα ακολουθήσει στο Μαξίμου η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα.
Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ο κ.Rivlin θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη, όπου θα θεμελιώσει το Μουσείο Ολοκαυτώματος, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 ο κ.Rivlin θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης