Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Σε πανικό μεγάλο τμήμα της ΝΔ – Διεθνές σκάνδαλο η υπόθεση της Novartis

Ζαχαριάδης: Σε πανικό μεγάλο τμήμα της ΝΔ – Διεθνές σκάνδαλο η υπόθεση της Novartis
Αντί να ζητούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, προσπαθούν με τεχνάσματα να πουν ότι τους την έχουμε στημένη είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι μεγάλο τμήμα της ΝΔ βρίσκεται σε πανικό όσον αφορά το θέμα της Novartis διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι αντί η αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, προσπαθεί να πει ότι της την έχει στημένη η κυβέρνηση.
«Ένα μεγάλο τμήμα της Νέας Δημοκρατίας - και στην ηγεσία της - βρίσκεται σε πανικό κι αντί να ζητήσει από τη Δικαιοσύνη την πλήρη διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου προσπαθεί να πει με δήθεν πολιτικά ή επικοινωνιακά τεχνάσματα ότι τους την έχουμε στημένη» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος υποστήριξε πως είναι αναγκαίο να αφεθούν οι δικαστικοί λειτουργοί «να κάνουν με σοβαρότητα τη δουλειά τους».
«Μα δεν καταλαβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία ότι το σκάνδαλο Novartis, είτε εμπλέκονται είτε δεν εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, είναι ένα διεθνές σκάνδαλο παρέμβασης της Novartis στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα κονδύλια υγείας τα κράτη» διερωτήθηκε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος χαρακτήρισε ανοησίες τις καταγγελίες της ΝΔ περί προσπάθειας αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα συλλαλητήρια για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.
«Η υπόθεση ήρθε από τη Δικαιοσύνη στο κοινοβούλιο, επειδή η έρευνα προσέκρουσε σε πολιτικά πρόσωπα και βάσει τη δικονομία μας προβλέπεται αυτή η κατάσταση.
Δεν πήρε κανείς τηλέφωνο και είπε: στείλτε το επειδή έχουμε ένα ζόρι ή έχουμε μια χαρά.
Αυτά είναι ανοησίες» ανέφερε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης