Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης για Novartis: Δεν θέλουν να προχωρήσει η έρευνα όσοι επιτίθενται στη Δικαιοσύνη

Αλεξιάδης για Novartis: Δεν θέλουν να προχωρήσει η έρευνα όσοι επιτίθενται στη Δικαιοσύνη
Φοβούνται ότι θα συνδεθούν οι λίστες Lagarde, Borjans και το ΚΕΕΛΠΝΟ είπε ο κ.Αλεξιάδης
Την εκτίμηση πως αυτοί που φωνάζουν και επιτίθενται κατά της Δικαιοσύνης δεν θέλουν επί της ουσίας να προχωρήσει η έρευνα για τη Novartis διατύπωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρ. Αλεξιάδης.
«Αυτοί που επιτίθενται στη δικαιοσύνη δεν θέλουν να προχωρήσει η έρευνα για την υπόθεση Novartis, γιατί φοβούνται ότι θα συνδεθούν οι λίστες Lagarde, Borjans και το ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24.7 ο κ.Αλεξιάδης, αναφέροντας πως «όσοι φωνάζουν θέλουν να κουκουλώσουν την υπόθεση».
«Το πολιτικό σύστημα που ευθύνεται για τα σκάνδαλα των προηγούμενων ετών, είναι το ίδιο που έφερε με νόμο τους προστατευόμενους μάρτυρες» τόνισε ο κ.Αλεξιάδης, επισημαίνοντας την ανάγκη των προστατευόμενων μαρτύρων για την αποκάλυψη σκανδάλων.
«Όταν υπάρχουν περίεργα τροχαία στην Αττική οδό, όταν δολοφονείται δημοσιογράφος, τότε ο προστατευόμενος μάρτυρας είναι αναγκαίος» είπε ο κ.Αλεξιάδης, αναφέροντας ότι υπάρχουν σκάνδαλα που έχουν τον ίδιο παρανομαστή και ότι  υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι διαδικασίες ώστε να φτάσουν οι Αρχές στους ενόχους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης