Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Τη Γερουσία διεκδικεί ο ρεπουμπλικάνος αντίπαλος του Obama στις προεδρικές εκλογές του 2012

Reuters: Τη Γερουσία διεκδικεί ο ρεπουμπλικάνος αντίπαλος του Obama στις προεδρικές εκλογές του 2012
Ο Romney, πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, θεωρείται από τους σκληρούς επικριτές του προέδρου Trump, τον οποίο είχε χαρακτηρίζει «απατεώνα»
Την υποψηφιότητα του για γερουσιαστής της Γιούτα υπέβαλε ο ρεπουμπλικάνος Mitt Romney επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην αμερικανική πολιτική σκηνή μετά την αποτυχία του στις προεδρικές εκλογές του 2012 απέναντι στον Barak Obama.
Ο Romney, πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, θεωρείται από τους σκληρούς επικριτές του προέδρου Trump, τον οποίο είχε χαρακτηρίζει «απατεώνα» στις εκλογές του 2016, παρότι ανήκουν και οι δύο στο ρεπουμπλικανικό κόμμα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τη σχέση των δύο ανδρών εάν ο Romney εκλεγεί στη γερουσία.
Οπως αναφέρει το Reuters, ο Romney, σε ομιλία του στην Γιούτα, όπου και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, δήλωσε ότι «οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον έχουν πολλά να μάθουν από τη Γιούτα η οποία είναι από τις λίγες πολιτείες που καλωσορίζουν τους παράνομους μετανάστες από όλο τον κόσμο».
Το μήνυμά τους προς την Ουάσιγκτον έχει σίγουρα παραλήπτη τον αμερικανό πρόεδρο ο οποίος είναι υπερασπιστής των ψηλών τειχών στα σύνορα με το Μεξικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης