Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται την κρίση των βουλευτών της ΝΔ στην επικείμενη ψηφοφορία

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται την κρίση των βουλευτών της ΝΔ στην επικείμενη ψηφοφορία
Η ΝΔ για ακόμη μία φορά κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας για να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis
Επιβεβαίωση της "επιδίωξης" του κ. Μητσοτάκη για συσκότιση του σκανδάλου, αλλά και του "φόβου" του ακόμα και για την κρίση των βουλευτών του στην αυριανή (21/2/18) ψηφοφορία, χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την επιμονή της ΝΔ στο αίτημα για μία κάλπη για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.
Ειδικότερα πηγές της κυβέρνησης σχολιάζουν ότι "η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως για ακόμη μία φορά κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας για να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis".
Αναφέρουν πως η ΝΔ "επιμένει στο πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αίτημα να στηθεί μία κάλπη για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα είναι δέκα".
Με τη στάση αυτή όμως, υπογραμμίζουν, "ο κ. Μητσοτάκης δεν επιβεβαιώνει μόνο ότι επιδιώκει τη συσκότιση του σκανδάλου, αλλά και ότι φοβάται ακόμα και την κρίση των ίδιων των βουλευτών της ΝΔ στην επικείμενη ψηφοφορία".
"Ο κ. Μητσοτάκης", προσθέτουν, "αναζητά προφάσεις εν αμαρτίαις για να μην προσέλθουν στις κάλπες οι βουλευτές του".
Και καταλήγουν: "Προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης