Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Φθηνός αντιπερισπασμός της ΝΔ τα δήθεν σκάνδαλα υπουργών της κυβέρνησης

Μαξίμου: Φθηνός αντιπερισπασμός της ΝΔ τα δήθεν σκάνδαλα υπουργών της κυβέρνησης
Έχει αρχίσει να λαμβάνει χαρακτηριστικά κωμωδίας η προσπάθεια της ΝΔ αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Για φθηνό αντιπερισπασμό της ΝΔ κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές αναφερόμενες στα όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη περί εμπλοκή υπουργών σε σκάνδαλο.
«Θα ήταν αστείο εάν δεν ήταν τραγικό η κα Σπυράκη να μιλά για υπουργούς που υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται σε σκάνδαλα.
Της υπενθυμίζουμε ότι είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος που έχει για πρόεδρο τον κ. Μητσοτάκη, αντιπρόεδρο τον 'Άδωνη Γεωργιάδη, πραγματικό αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και γραμματέα τον Λευτέρη Αυγενάκη.
Τις πομπές τους τις γνωρίζει το πανελλήνιο.
Όσο για την προσπάθεια φθηνού αντιπερισπασμού με δήθεν σκάνδαλα υπουργών της σημερινής κυβέρνησης, έχει αρχίσει να λαμβάνει χαρακτηριστικά κωμωδίας.
Θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν τόσο στη Βουλή όσο και στην Προανακριτική Επιτροπή που φοβικά καταψήφισαν για το σκάνδαλο Novartis» επεσήμαναν κυβερνητικές πηγές.
Σημειώνεται πως η κα.Σπυράκη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην πρόταση της ΝΔ για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των Υπουργών Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή Υπουργού κ. Παύλου Πολάκη.
«Υπάρχουν, όπως ξέρετε έγγραφα, τα οποία έχουν διαβιβαστεί ήδη στη Βουλή και στα οποία καταγγέλλεται ότι υπάρχει ζημιά του Δημοσίου 40.000.000 ευρώ και επιβάρυνση των ασφαλισμένων 100.000.000 ευρώ από την τιμολόγηση ενός φαρμάκου για τον κ. Ξανθό και τον αναπληρωτή του τον κ. Πολάκη.
Υπάρχει, επίσης, η παράλειψη για τη μη τιμολόγηση φαρμάκων, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ετήσιας φαρμακευτικής δαπάνης για το έτος 2015 από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπόθεση η οποία δεν διερευνήθηκε.
Ζητάμε, λοιπόν, να διερευνηθούν.
Και θυμίζουμε στον Πρωθυπουργό την ύπαρξη της πολιτικής ευθύνης, την οποία ο ίδιος ανέφερε» τόνισε η κα.Σπυράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης