Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Κοτζιά: Έλλειψη σοβαρότητας από βουλευτές που δημοσιοποίησαν τι ειπώθηκε σε κλειστές συνεδριάσεις

Πυρά Κοτζιά: Έλλειψη σοβαρότητας από βουλευτές που δημοσιοποίησαν τι ειπώθηκε σε κλειστές συνεδριάσεις
Για πρωτοφανή γελοιότητα έκανε λόγο ο ΥΠΕΞ με αφορμή δημοσιοποίηση όσων ειπώθηκαν στην κεκλεισμένων των θυρών Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής
Πυρά κατά βουλευτών της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν στην χθεσινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς «φωτογραφίζοντας» τον βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκο.
«Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας  βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα είπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλά χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολίτευσης «δημοσιοποίησε» τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενώ δεν είχε καν μιλήσει» ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο κ.Κοτζιάς.
Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος είπε ότι η τοποθέτηση του κ. Κοτζιά περιορίστηκε κυρίως σε ακαδημαϊκές αναλύσεις για την τακτική της γειτονικής χώρας και υπογράμμισε ότι η εκτίμηση του υπουργείου Εξωτερικών, πως η Τουρκία αποτελεί μια «νευρική δύναμη», είναι λανθασμένη και οδηγεί σε λανθασμένες πολιτικές.
«Η νευρικότητα έχει το στοιχείο της παροδικότητας.
Βλέπουμε την Τουρκία να έχει μια σταθερή προκλητική στάση.
Αισθάνεται δυνατή.
Στην Ανατολική Μεσόγειο καθίσταται αμφισβητίας και παρεμποδίζει την άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και της Ελλάδας.
Πρέπει η διεθνής κοινότητα να αντιμετωπίσει το ζήτημα ως ζήτημα διεθνούς νομιμότητας» υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος, τονίζοντας πως οι δίαυλοι επικοινωνίας που «διαφήμισε» ο κ. Κοτζιάς μετά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Erdogan δεν λειτούργησαν, ενώ τέλος προειδοποίησε πως η κυβέρνηση «οφείλει» να είναι σε ετοιμότητα για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης