Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πλούσιο θέαμα με ποδοσφαιρικά ντέρμπι αποκλειστικά στην COSMOTE TV

tags :
Πλούσιο θέαμα με ποδοσφαιρικά ντέρμπι αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Ποικιλία επιλογών για τους συνδρομητές του Cosmote TV
Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.
Από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ξεχωρίζουν την Τετάρτη 7/3, δύο από αυτές που θα κρίνουν προκρίσεις στους “8” του UEFA Champions League.
Στο COSMOTE SPORT 1HD, μεταδίδεται στις 21.45 το Μάντσεστερ Σίτι-Βασιλεία, ενώ την ίδια ώρα στο COSMOTE SPORT 2HD το ματς Τότεναμ-Γιουβέντους.
Το Σάββατο 10/3, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν στη διάθεσή τους live και αποκλειστικές μεταδόσεις συναρπαστικών αγώνων.
Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου-Αμβούργο,  στο πλαίσιο της 26ης ημέρα της Bundesliga (16.30, COSMOTE SPORT 2HD), αλλά και το ματς Σεβίλη-Βαλένθια, για τη 28η αγωνιστική της LaLiga Santander, (17.15, COSMOTE SPORT 1HD).
Στο ίδιο κανάλι μεταδίδεται στις 14.30 ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, ενώ στις 19.30, το Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας, για την 30η ημέρα της Premier League. Την Κυριακή 11/3, στις 21.45, μεταφερόμαστε στο ιταλικό πρωτάθλημα, για τον αγώνα Ίντερ-Νάπολι (COSMOTE SPORT1HD).
Οι "νερατζούρι" θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους από τους πρωτοπόρους της Serie A TIM, διαφορετικά απομακρύνονται από το μονοπάτι που οδηγεί στο UEFA Champions League της ερχόμενης σεζόν.
Στο μπάσκετ, η 22η αγωνιστική της ACB Liga Endesa είναι σε εξέλιξη και περιλαμβάνει την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δυο ομάδων, μετά τον τελικό του Copa del Rey, που ανέδειξε νικητές τους Καταλανούς (Κυριακή 11/3, 19.30,COSMOTE SPORT 8HD).
Νωρίτερα, στις 13.30, στο ίδιο κανάλι μεταδίδεται το Βαλένθια-Μπιλμπάο, ενώ στις 14.15, στο COSMOTE SPORT 4HD το Νταρουσάφακα-Μπεσίκτας, για την 20η ημέρα της TBF Basketball Super League. Στις 17.00 δίνεται το τζάμπολ του αγώνα Παναθηναϊκός Superfoods-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.
Στο πρόγραμμα, ανήκουν όπως κάθε εβδομάδα ζωντανές και αποκλειστικές αναμετρήσεις από το ΝΒΑ, μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD.
Την Πέμπτη 8/3, στις 03.00, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του υποδέχονται στο Μιλγουόκι τους πρωτοπόρους της Δύσης, Ρόκετς, ενώ την Παρασκευή 9/3, στις 05.30, οι πρωταθλητές Ουόριορς αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τους Σπερς.
Η Κυριακή 11/3, περιλαμβάνει όπως πάντα, τη μετάδοση back to back παιχνιδιών. Στις 19.00 ξεκινά το Νικς-Ράπτορς και στις 21.30 η συνάντηση των Τίμπεργουλβς με τους πρωταθλητές Ουόριορς.
Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, «μεταφέρονται» μέσω του COSMOTE SPORT 5HD το Σάββατο 10/3, στις 19.00, στο Μεξικό, όπου συνεχίζεται η σεζόν του WRC, με τον αγώνα SS13 El Brinco. Την Κυριακή 11/3, στις 20.00 διεξάγεται το SS22 Las Minas 2 Power Stage, ενώ την ίδια ημέρα, στις 21.30 αρχίζει o αγώνας ISM TicketGuardian 500, για το NASCAR Cup Series (COSMOTE SPORT 5HD).
Στο τένις, το ΑTP Masters 1000 BNP Paribas Open είναι το πρώτο από τα 9 ATP World Tour Masters 1000. Εκεί θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι τενίστες παγκοσμίως όπως: Ρότζερ Φέντερερ (Νο1), Μαρίν Τσίλιτς (Νο3), Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο4), Αλεξάντερ Σβέρεφ (Νο5), Ντομινίκ Τιμ (Νο6), Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο (Νο9) και ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 13).
Οι φαν του τένις, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν καθημερινά από την Πέμπτη 8/3, όλη τη δράση, από τους αγώνες του κυρίως ταμπλό έως τον τελικό, μέσα από το COSMOTE SPORT 6HD.
Oι φίλοι του βόλεϊ μπορούν να συνδεθούν με το FIVB Μπιτς Βόλεϊ που φιλοξενείται στο Κατάρ.
Την Παρασκευή 9/3, στις 13.35 διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανδρών, και στις 14.35 ο δεύτερος. Το Σάββατο 10/3, στις 13.35 παρακολουθούμε τον μικρό τελικό και στις 15.35 το ματς που θα ολοκληρωθεί με απονομή (COSMOTE SPORT 6HD).
Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα, ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.
Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, δεν χάνουμε την Κυριακή 11/3 στις 21.00 την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της κωμικής σειράς, Better Things, με την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Πάμελα Άντλον.
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή τη δραματική ταινία Το Άνθος (Fiore) (Πέμπτη 8/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και την υποψήφια για 2 OSCAR® σουηδική ταινία, Ο Κύριος Όβε (A Man Called Ove), για έναν εσωστρεφή, στριφνό και ακοινώνητο άνθρωπο, ο οποίος έχει χάσει τη γυναίκα του και σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα.
Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του συγγραφέα Φρέντρικ Μπάκμαν. Στο κανάλι, ξεχωρίζουν ακόμα το blockbuster Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι (Fifty Shades Darker) με τον Τζέιμι Ντόρναν και την Ντακότα Τζόνσον (Κυριακή 25/2, 21.00), αλλά και η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, Ο Καλόσαυρος (The Good Dinosaur) (Σάββατο 10/3, 21.00, ζώνη Family).
Επίσης, την Παρασκευή 9/3 θα προβληθεί σε επανάληψη και με υπότιτλους η 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR (18.45).
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της ταινίας Το Ημερολόγιο του Χένρι (The Book of Henry), για την επιχείρηση διάσωσης ενός κοριτσιού από τον βίαιο πατριό της, με τη βοήθεια του σημειωματαρίου που έχει στην κατοχή του ένα πανέξυπνο αγόρι (Τζέικομπ Τράμπλεϊ) (Τετάρτη 7/3, 22.00, ζώνη Ladies First). 
Στο κανάλι, προβάλλεται επίσης η βραβευμένη με OSCAR ταινία Το χρώμα του χρήματος (The Color of Money), του Μάρτιν Σκορσέζε με τους Πολ Νιούμαν και Τομ Κρουζ, στο πλαίσιο του αφιερώματος Director’s Cut για τους μοναδικούς δημιουργούς  Μάρτιν Σκορσέζε και Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου (Παρασκευή 9/3, 19.50).
Σε Α’ προβολή, έρχεται επίσης στο κανάλι η δραματική ταινία Το Δείπνο (The Dinner), με τους Ρίτσαρντ Γκιρ και Ρεμπέκα Χολ (Δευτέρα 12/3, 22.00). Το τριήμερο 9-11/3 στις 22.00, προβάλλεται η εμβληματική σειρά ταινιών των 9 OSCAR, «Ο Νονός» που αφηγείται την ιστορία της Ιταλοαμερικανικής Οικογένειας Κορλεόνε.
Η ταινία καθιέρωσε τον δημιουργό Φράνσις Φορντ Κόπολα ως έναν από τους πιο σημαντικούς Αμερικάνους σκηνοθέτες και άφησε ως παρακαταθήκη τις αξέχαστες ερμηνείες των Μάρλον Μπράντο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο.
Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται την Δευτέρα 12/3 το αφιέρωμα στον Γιώργο Πάντζα με την κωμωδία του Ντίνου Δημόπουλου, Η Λίζα και η άλλη (22.00).
Ανάμεσα στις πρεμιέρες του Village Cinema HD ξεχωρίζει την Παρασκευή 9/3, στις 21.00, η υποψήφια για 6 OSCAR δραματική ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, Νεμπράσκα.
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, έχουν στη διάθεσή τους από την Τετάρτη 7/3 την ταινία Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι.
Επίσης από την Δευτέρα 12/3 στην υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και  η ταινία Justice League.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης