Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Πολιτική απόφαση του Erdogan η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Γεωργιάδης: Πολιτική απόφαση του Erdogan η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Η ΝΔ ζητά εκλογές το συντομότερο, είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Πολιτική απόφαση του Erdogan χαρακτήρισε τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως οι δύο στρατιωτικοί είναι «αιχμάλωτοι».
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το εάν συμμερίζεται την άποψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου ότι οι δύο στρατιωτικοί είναι όμηροι, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι ο κ.Καμμένος «προχώρησε ακόμα παραπέρα».
Όπως είπε ο κ.Γεωργιάδης, ανάλογα μεθοριακά επεισόδια λύνονταν άμεσα στο παρελθόν, κάτι που όπως υποστήριξε, δεν έγινε σε αυτήν την περίπτωση.
«Είναι πολιτική απόφαση του Erdogan, ας μη γελιόμαστε», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.
Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis ο κ.Γεωργιάδης διερωτήθηκε γιατί τα στοιχεία που αφορούν την αντιπολίτευση θεωρούνται αξιόπιστα, ενώ με εκείνα που αγγίζουν κυβερνητικά στελέχη συμβαίνει το αντίθετο ενώ όσον αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο, με έναν διχασμό Βορρά – Νότου».
Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι η ΝΔ ζητά να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατό, αναφέροντας πως είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης