Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν θα μας κάμψει ο Erdogan - Δεν θέλουμε πόλεμο με την Τουρκία

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν θα μας κάμψει ο Erdogan - Δεν θέλουμε πόλεμο με την Τουρκία
«Δεν μπορεί ο Τσίπρας να κάνει αστειάκια με το Σκοπιανό», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης 
«Δεν θα μας κάμψει ο Erdogan, δεν θέλουμε πόλεμο με την Τουρκία, αλλά δεν φοβόμαστε κύριε Erdogan, ανησυχούμε, δεν εφησυχάζουμε», τόνισε μιλώντας  στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης.
Ο ίδιος, όπως μεταδίδει το skai.gr, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.,
έκανε λόγο για αιχμαλώτους στην Τουρκία και για πολιτικό εκβιασμό του R.T. Erdogan.
Μάλιστα, σημείωσε ότι η σημερινή εθνική επέτειος έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, καθώς έχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία.
Υποστήριξε ότι ο Erdogan χρησιμοποιεί τους Έλληνες στρατιωτικούς για να εκβιάσει πολιτικά την Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε ότι μετά και τις χθεσινή δήλωση του Τούρκου προέδρου  ότι «θα σκοτωθούμε και θα σκοτώσουμε και άλλους», τα πράγματα έχουν αλλάξει επίπεδο επί τα χείρω.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι διασπασμένη σε μια κρίσιμη συγκυρία λόγω του Τσίπρα «και της παρέας του», ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι βρίσκεται στην Ορεστιάδα για να στείλει μήνυμα και να συμπαρασταθεί στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών που είναι αιχμάλωτοι.
Για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, αφού ανέφερε ότι «δεν μπορεί ο Τσίπρας να κάνει αστειάκια με το Σκοπιανό», με αφορμή το σχόλιο του πρωθυπουργού σε τοποθέτηση δημοσιογράφου της γείτονας χώρας την Παρασκευή («εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της «Gorna Makedonija»), υπογράμμισε «εμείς δεν θέλουμε το όνομα ‘’Μακεδονία’’, αυτός το θέλει».
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε βολές κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «έχω εκλεγεί με τις ψήφους των πολιτών της Β’ Αθήνας, εκείνος δεν έχει εκλέγει ούτε δημοτικός σύμβουλος, είναι εκεί που είναι ως φίλος του Αλέξη Τσίπρα».
Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο μείωσης του αφορολόγητου από το 2019 , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν ψηφίσει ότι το ΔΝΤ, και όχι η κυβέρνηση, αποφασίζει για το αφορολόγητο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης