Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κατασχέθηκαν εργοστάσιο και επενδυτικό ακίνητο της Alco

Κατασχέθηκαν εργοστάσιο και επενδυτικό ακίνητο της Alco
Την κατάσχεση δύο ακινήτων της, μεταξύ των οποίων το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο, ανακοίνωσε η Alco Ελλάς
Την κατάσχεση δύο ακινήτων της, μεταξύ των οποίων το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο, ανακοίνωσε σήμερα (3/4/2018) η Alco Ελλάς.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Alco Ελλάς ενημερώνει το επενδυτικό ότι την 2/4 /2018 κοινοποιήθηκε στην εταιρεία έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας δυνάμει της οποίας επεβλήθη κατάσχεση της Τραπέζης Πειραιώς επί του εργοστασιακού ακινήτου της εταιρείας ευρισκομένου εις την θέση Κύριλλο Ασπροπύργου δια επιτασσόμενο ποσό 3.000.000 ευρώ, έναντι οφειλής ύψους 13.518.071,90 ευρώ.
Παράλληλα, σε ξεχωριστή ανακοίνωση, το Δ.Σ. της Alco ενημερώνει το επενδυτικό ότι την 1/3/2018 κοινοποιήθηκε στην εταιρεία έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας δυνάμει της οποίας επεβλήθη κατάσχεση της Alpha Bank επί του επενδυτικού ακινήτου της εταιρείας ευρισκομένου επί της οδού Πλατάνων δια επιτασσόμενο ποσό 300.000 ευρώ έναντι απαιτήσεως 712.019,12 ευρώ.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, κατά των ενεργειών αυτών εξουσιοδοτήθηκαν οι νομικοί της συνεργάτες δια την άσκηση όλων των ένδικων βοηθημάτων κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο και ήδη έχει ασκηθεί ανακοπή.
Πλέον του ανωτέρω, το Δ.Σ αφού ήρθε σε επαφή με την πλειοψηφία των μετόχων της εταιρείας έλαβε την διαβεβαίωση ότι πέραν των νομικών ενεργειών υποστήριξης της εταιρείας θα μετέλθουν όλων των δυνατών ενεργειών πέραν των δικαστικών δια την επίλυση του προβλήματος και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης