Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιμένει ο Trump με νέα επίθεση σε Amazon και Washington Post

Επιμένει ο Trump με νέα επίθεση σε Amazon και Washington Post
Κατά των δύο εταιρειών που ανήκουν στον Bezos εκ νέου ο Trump
Ακάθεκτος συνεχίζει τις επιθέσεις του ενάντια σε όποιες εταιρείες θεωρεί ότι δεν συντάσσονται με τις δικές του απόψεις, ο Αμερικανός πρόεδρος, D. Trump.
Σε σημερινές (5/4) δηλώσεις συνέχισε να επιτίθεται ενάντια στην Amazon, ενώ φρόντισε να προσθέσει στη λίστα των «κακών», για μία ακόμη φορά και την εφημερίδα «Washington Post», η οποία, άλλωστε, ανήκει στον Jeff Bezos, όπως και η Amazon.
Ο Trump υποστήριξε ότι η εφημερίδα είναι «βασικός λομπίστας» της Amazon.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε και σήμερα τις επιθέσεις τους εναντίον της Amazon.com, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο την εφημερίδα Washington Post –που ανήκει και αυτή στον Τζεφ Μπέζος– χαρακτηρίζοντάς την "βασικό λομπίστα" της μεγαλύτερης διαδικτυακής εταιρείας λιανικών πωλήσεων.
«Η Washington Post των ψευδών ειδήσεων, ο επικεφαλής λομπίστας της Amazon, έχει άλλον ένα (από τους πολλούς) ψευδείς τίτλους» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.



Ούτε η εφημερίδα, ούτε η εταιρεία ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να σχολιάσουν την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου.
Ο Trump διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας ότι η Υπηρεσία Ταχυδρομείων χάνει χρήματα με τις παραδόσεις που κάνει για λογαριασμό της Amazon ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί την εταιρεία ότι δεν καταβάλει αρκετούς φόρους και οδηγεί στο κλείσιμο τους μικρότερους ανταγωνιστές της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης