Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Καλαμάτα για το Πάσχα ο Πρ. Παυλόπουλος, στην Τήλο ο Τσίπρας

Στην Καλαμάτα για το Πάσχα ο Πρ. Παυλόπουλος, στην Τήλο ο Τσίπρας
Στην Τήνο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης
Στην Καλαμάτα θα κάνει Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Μεγάλη Παρασκευή θα παρακολουθήσει την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου, και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα.
Στο νησί της Τήλου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του.
Ο πρωθυπουργός μετέβη την Πέμπτη το μεσημέρι στο νησί με πλωτό του Λιμενικού Σώματος από την Ρόδο, όπου έφτασε με αεροπλάνο, και πρόκειται να παραμείνει στο νησί και τις επόμενες μέρες.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένεια του στην Τήνο, ενώ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου επέλεξε για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Σε συγγενικό της σπίτι στην Αργολίδα θα περάσει το Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
 Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στη γενέτειρά του, στο χωριό Δραπανιάς Χανίων, γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην Ομβριακή Δομοκού, Φθιώτιδας ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα επισκεφθεί τη Λαμία και την Κατερίνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης