Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Πιθανή μια ευρεία συναίνεση για το Σκοπιανό – Θέλουμε να λύσουμε ένα εθνικό θέμα

Ζαχαριάδης: Πιθανή μια ευρεία συναίνεση για το Σκοπιανό – Θέλουμε να λύσουμε ένα εθνικό θέμα
Δεν θα κάνει την ανατροπή στις εκλογές το Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Πιθανό χαρακτήρισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης το ενδεχόμενο να υπάρξει ευρεία συναίνεση για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ακόμα και περισσότερες από 200 ψήφους.
«Αν η ΝΔ επιστρέψει στις απόψεις που είχε πριν από 10 χρόνια και εκφραζόταν από τον Κώστα Καραμανλή και την Ντόρα Μπακογιάννη, τότε θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν περισσότερες από διακόσιες ψήφοι» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης, αναφέροντας πως μέλημα της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτεριών είναι να λύσουν το εθνικό πρόβλημα και όχι να δημιουργήσουν εσωκομματικό ζήτημα στη ΝΔ.
Όπως είπε ο κ.Ζαχαριάδης, το ενδεχόμενο να ζητηθούν 180 ψήφοι για τη συμφωνία με τα Σκόπια, δεν αποτελεί πρόβα για την αναθεώρηση του Συντάγματος.
Όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι δεν θα κάνει την ανατροπή στις εκλογές, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής είπε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να υπάρξουν προοδευτικές συναινέσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης