Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cosmote History: Ταξίδι στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 μέσα από τη «Μηχανή του Χρόνου»

tags :
Cosmote History: Ταξίδι στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 μέσα από τη «Μηχανή του Χρόνου»
Η εκπομπή εξερευνά την πλούσια κινηματογραφική κληρονομιά της Ελλάδας του 1950 και 1960 και καταγράφει τις αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων και τις συνθήκες που τις συνόδευσαν
Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, επιστρέφει τη Δευτέρα 16/4 με νέο επεισόδιο στο COSMOTE HISTORY HD, για να μας ταξιδέψει αυτή τη φορά στη μεταπολεμική Ελλάδα, μέσα από τη ματιά του κινηματογράφου της εποχής (Δευτέρα 16/4, 21.00).
Η εκπομπή εξερευνά την πλούσια κινηματογραφική κληρονομιά της Ελλάδας του 1950 και 1960 και καταγράφει τις αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων και τις συνθήκες που τις συνόδευσαν.
Ο Χρίστος Βασιλόπουλος συνομιλεί με παλιούς πρωταγωνιστές του κινηματογράφου, ιστορικούς και κοινωνιολόγους που πιστοποιούν την αλήθεια όσων κατέγραψε ο κινηματογραφικός φακός.
Η «Μηχανή του Χρόνου» ερευνά τα ντοκουμέντα, αναλύει τις αλλαγές που συντελέστηκαν και γεφυρώνει το χθες με το σήμερα.
Στην εκπομπή μιλούν οι: Άννα Λυδάκη - καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Άρης Μαλανδράκης - δημοσιογράφος, Γιώργος Κωνσταντίνου - ηθοποιός.
Η «Μηχανή του Χρόνου» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης