Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΝΔ σε κυβέρνηση για το Μακεδονικό: Δεν μπορούν να κρύψουν από τους Έλληνες ότι δεν απαντούν

Η ΝΔ σε κυβέρνηση για το Μακεδονικό: Δεν μπορούν να κρύψουν από τους Έλληνες ότι δεν απαντούν
Απάντηση πηγών της ΝΔ σε κυβερνητικές πηγές
Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και Μαξίμου, που ξεκίνησε με τη δήλωση της εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Σπυράκη, η οποία  κάλεσε την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στους Έλληνες για το Σκοπιανό, με αφορμή  το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας  με τίτλο «Δώρο οι συντάξεις αν λυθεί το Σκοπιανό».
Μετά την απάντηση που έδωσαν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας πως «θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη», πηγές της ΝΔ έσπευσαν να επαναφέρουν το ερώτημα  αν «διαπραγματεύεται μυστικά ή όχι η κυβέρνηση λύση για παραχωρήσεις στο Σκοπιανό με στόχο να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων», σημειώνοντας πως «με όση χυδαιότητα και αν περιβάλλουν το λόγο τους δεν μπορούν να κρύψουν από τους Έλληνες ότι δεν απαντούν».
Ειδικότερα, πηγές της ΝΔ απαντώντας σε κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι «θα ήταν ανάξια σχολιασμού η επαναλαμβανόμενη χυδαιότητα των κυβερνητικών πηγών εάν το δημοσίευμα δεν αφορούσε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.
Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Διαπραγματεύεται μυστικά ή όχι η κυβέρνηση λύση για παραχωρήσεις στο Σκοπιανό με στόχο να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων;
Mιας υποχρέωσης δηλαδή που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της.
Ναι ή όχι;»
«Με όση χυδαιότητα και αν περιβάλλουν το λόγο τους δεν μπορούν να κρύψουν από τους Έλληνες ότι δεν απαντούν», κατέληξαν οι πηγές της ΝΔ.

Τι προηγήθηκε

Νωρίτερα κυβερνητικές πηγές σημείωσαν πως «θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη».
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για «αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ.
Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1.
Και εις ανώτερα!»
Σημειώνεται ότι προηγήθηκε όλων των αντιδράσεων η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μ. Σπυράκη, η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στους Έλληνες για το Σκοπιανό, με αφορμή  το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που αναφέρει ότι εάν κλείσει το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων η ελληνική κυβέρνηση θα λάβει ως δώρο την παράταση για ένα 6μηνο των περικοπών στις συντάξεις που έχουν ψηφιστεί για να ισχύσουν το 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης