Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος λέει πάρα πολλά και κάνει πολύ λίγα - Αδιαφορεί για το κινδυνεύει τη χώρα

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος λέει πάρα πολλά και κάνει πολύ λίγα - Αδιαφορεί για το κινδυνεύει τη χώρα
Ο Π. Καμμένος "θεωρεί ότι η άνοδος των εθνικών θεμάτων στην επικαιρότητα μπορεί να αποτελέσει το εκλογικό του σωσίβιο", σύμφωνα με τον Αδ. Γεωργιάδη
«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε αντίθεση με τα απορρέοντα εκ του ρόλου του, λέει πάρα πολλά, ενίοτε και εξαιρετικώς απρεπή και κάνει πολύ λίγα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News".
Μάλιστα, κατηγόρησε τον Π., Καμμένο ότι «έχει προσωπική πολιτική ατζέντα και θεωρεί ότι η άνοδος των εθνικών θεμάτων στην επικαιρότητα μπορεί να αποτελέσει το εκλογικό του σωσίβιο», αλλά και ότι αδιαφορεί «για το αν αυτό θέτει σε κίνδυνο τη χώρα».
Για το ενδεχόμενο κατάθεσης στη Βουλή πρότασης που θα περιλαμβάνει τον όρο "Μακεδονία", σημείωσε ότι η πρόταση «πρέπει να στηρίζεται και από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους», ενώ στη συνέχεια η ΝΔ θα εξετάσει την πρόταση επί της ουσίας.
Όπως είπε, πάγια θέση της ΝΔ είναι να εξετάζει κάθε θέμα που έρχεται στην Βουλή και «εμείς δεν λέμε a priori όχι.
Μπορεί να έρθει μια συμφωνία που να μας ικανοποιεί.
Δεν υπήρξε καμία αλλαγή θέσης της ΝΔ πάνω σε αυτό το θέμα, όπως κακώς γράφτηκε».
Σε ό,τι αφορά τη στάση της Ν.Δ. υπέρ των συλλαλητηρίων, αφού ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση σέβεται τις ευαισθησίες των Ελλήνων ως προς το όνομα της Μακεδονίας, τόνισε ότι «ιδανική λύση θα ήταν μια λύση χωρίς το όνομα "Μακεδονία"», αλλά και πως «λύση ερήμην του λαού δεν γίνεται».
Κληθείς να αναφέρει εάν ανησυχεί για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, ο κ. Γεωργιάδης  απάντησε ότι «από τη φυλάκιση των Ελλήνων αξιωματικών και μετά οι Τούρκοι κινούνται με απειλητικές διαθέσεις», «κάθε λογικός άνθρωπος πρέπει να ανησυχεί (...) όχι για να προκαλεί υστερία ή για να το εκμεταλλεύεται πολιτικά, (αλλά) να ανησυχεί τόσο όσο χρειάζεται για να είμαστε σε εγρήγορση».
Περαιτέρω, υπογράμμισε πως η συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι θέση του Αντώνη Σαμαρά αλλά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα την έθεσε «με τον πιο επίσημο τρόπο ως ομιλητής στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής», ενώ σε ερώτηση για το εάν θα μπορούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να έχει θέση στη Ν.Δ., αφού εξέφρασε τον σεβασμό του στην πολιτική στάση του ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είπε πως «αυτά δεν είναι αρκετά για να γίνει μέλος της Ν.Δ.».
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ για πάρα πολλά χρόνια.
Μια τέτοια συζήτηση είναι προσβλητική και για τον ίδιο και για εμάς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης