Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιμένουν στους ίδιους βλακώδεις χαρακτηρισμούς κατά Καμμένου

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιμένουν στους ίδιους βλακώδεις χαρακτηρισμούς κατά Καμμένου
Ανυπόστατοι οι χαρακτηρισμοί από Φ. Γεννηματά και Αδ. Γεωργιάδη εναντίον του Π. Καμμένου, σύμφωνα με την Μ. Παπαδοπούλου
Απάντηση τόσο στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά, όσο και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδη, δίνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπούλου, κάνοντας λόγο για ανυπόστατους χαρακτηρισμούς κατά του Π. Καμμένου.
Αφορμή της απάντησης των ΑΝΕΛ αποτέλεσαν τόσο οι βολές που εξαπέλυσε η Φ. Γεννηματά από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, η οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα ότι ανέχεται και  καλύπτει τις άστοχες και επικίνδυνες ενέργειες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, όσο και οι δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News" ότι «ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε αντίθεση με τα απορρέοντα εκ του ρόλου του, λέει πάρα πολλά, ενίοτε και εξαιρετικώς απρεπή και κάνει πολύ λίγα».
Η κ. Παπαδοπουλου, απαντώντας και στους δυο, δήλωσε ότι «σε πλήρη ταύτιση και σήμερα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιμένουν στους ίδιους άστοχους, βλακώδεις και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Πατρίδας μας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου».
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, «η κ. Γεννηματά και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με μια δήθεν «νέα» προσπάθεια που είναι όμως καταδικασμένη να την πάρει… ο άνεμος, αφού το ΑΦΜ μεν αλλάζει, το αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό που συμμετέχει παραμένει το ίδιο».
Όσο για τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε ότι  «με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του κ. Πάνου Καμμένου επενδύει αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική του προβολή γιατί νομίζει ότι όχι απλώς συμπροεδρεύει, αλλά ότι προεδρεύει στη ΝΔ αντί του κ. Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης