Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κουντουρά: Πλεονεκτήματα που την καθιστούν πρωταγωνίστρια στο μέτωπο του τουρισμού διαθέτει η Ελλάδα

Κουντουρά: Πλεονεκτήματα που την καθιστούν πρωταγωνίστρια στο μέτωπο του τουρισμού διαθέτει η Ελλάδα
Ένα εκατομμύριο Αμερικανοί τουρίστες επιλέγουν να επισκεφτούν την Ελλάδα
Στα πλεονεκτήματα της Ελλάδας, τα οποία την καθιστούν ιδανικό προορισμό για διακοπές, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού, Ε. Κουντουρά, από το βήμα του συνεδρίου της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων ASTA Athens Destination Expo 2018 (ASTA ADE 2018).
Μάλιστα, σημείωσε ότι κινούνται ανοδικά χρόνο με τον χρόνο οι αφίξεις τουριστών από τις ΗΠΑ.
Ειδικότερα, η υπουργός κατά τις εργασίες του συνεδρίου υπογράμμισε ότι η χώρα μας διαθέτει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που την καθιστούν πρωταγωνίστρια στο μέτωπο του τουρισμού, σημειώνοντας ότι οι αφίξεις από την αγορά των ΗΠΑ κινούνται ανοδικά χρόνο με το χρόνο.
Οι Αμερικανοί τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφτούν τη χώρα μας κινούνται στα επίπεδα του 1 εκατομμυρίου και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σημαντική άνοδο εφέτος.
Ακόμη, η κ. Κουντουρά έκανε αναφορά στις πρωτοβουλίες του υπουργείου για να προσελκύσει η Ελλάδα το συνέδριο της ASTA, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, FedHATTA.
Από την πλευρά του, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, G. Pyatt, αναφέρθηκε στο επίπεδο που βρίσκονται σήμερα οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις, τόνισε ότι η η Ελλάδα είναι προορισμός ιδιαίτερα ελκυστικός για τους Αμερικανούς, αλλά και ότι στη ΔΕΘ για το 2018 οι ΗΠΑ θα είναι τιμώμενη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης