Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τρία πύρινα μέτωπα καίνε στην Πελοπόννησο - Δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών

Τρία πύρινα μέτωπα καίνε στην Πελοπόννησο - Δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών
Τρία πύρινα μέτωπα καίνε στην Πελοπόννησο - Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι
Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις πυρκαγιές στην Ηλεία και μία στην Αρκαδία, όπου από τις μεσημεριανές ώρες πνέουν ισχυροί άνεμοι, φαινόμενο ασυνήθιστο για μέσα Απριλίου.
Μάλιστα, όσον αφορά στην Ηλεία, οι πυροσβεστικές δυνάμεις, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές, έχουν ενισχυθεί με προσωπικό και οχήματα από γειτονικές περιοχές
Ειδικότερα, στην Φρίξα της Ηλείας έχει εκδηλωθεί φωτιά σε δασική έκταση και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 24 άνδρες και 12 οχήματα, ενώ το έργο τους βοηθούν ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο και ένα σκαπτικό μηχάνημα.
Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη Ανδρίτσαινα, όπου εκεί επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, όπως και στο Κακοτάρι, όπου στο σημείο βρίσκονται έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Νωρίτερα, είχε εκδηλωθεί φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Σκουροχώρι, αλλά οι πυροσβεστικές δυνάμεις την έχουν θέσει υπό μερικό έλεγχο.
Εν τω μεταξύ στην περιοχή Ποταμιά Αρκαδίας, κοντά στην Μεγαλόπολη, έχει εκδηλωθεί φωτιά σε αγροτοδασική έκταση, ενώ 38 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα, προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο.
 
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Φρίξα της Ηλείας

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις φλόγες, στην περιοχή Φρίξα της Ηλείας.
Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από κατοικημένες περιοχές, έργο εξαιρετικά δύσκολο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης