Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cosmote History: H «Κουζίνα του Θεού» στη μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξανδρούπολη

tags :
Cosmote History: H «Κουζίνα του Θεού» στη μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξανδρούπολη
Η κάμερα ακολουθεί τις μοναχές να ετοιμάζουν ψωμί και συνταγές με ταχίνι, ενώ μας εξηγούν τον κρυφό συμβολισμό των κολλύβων 
Η νέα σειρά παραγωγής COSMOTE TV «Η κουζίνα του Θεού» επιστρέφει με νέο επεισόδιο στο COSMOTE HISTORY HD, και μας μεταφέρει στη μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξανδρούπολη, η οποία χτίστηκε από το μηδέν και αναπτύχθηκε ταχύτατα.
Η κάμερα ακολουθεί τις μοναχές να ετοιμάζουν ψωμί και συνταγές με ταχίνι, ενώ μας εξηγούν τον κρυφό συμβολισμό των κολλύβων (Τρίτη 24/4, 21.00). H σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 16.00.
Επίσης, στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος «Γνώση και Βιβλιοθήκες», προβάλλεται το δεύτερο επεισόδιο της νέας μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Βιβλίο και βιβλιοθήκες», σε παραγωγή COSMOTE TV.
Σε αυτό το επεισόδιο και μέσα από το σκηνοθετικό φακό του Πάνου Αγγελόπουλου, παλιοί και νέοι εκδότες αφηγούνται ιστορίες για βιβλία, συγγραφείς και αναγνώστες.
Στη συνέχεια, επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην παραγωγή των βιβλίων μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τον χώρο (Κυριακή 22/4, 21.00).
Αυτή την εβδομάδα, η σειρά «Εννέα μουσεία, ένα ταξίδι» μας ξεναγεί στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, ένα μουσείο που στοχεύει στην οικολογική ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς με την παρουσία και τις δράσεις του συνδέει τον άνθρωπο με τη φύση και την ιστορία του (Σάββατο 21/4, 19.00).
Η σειρά ντοκιμαντέρ «Οδός Ελλήνων» παρουσιάζει, την Κυριακή 22/4 στις 20.00, ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του πεζογράφου και ποιητή Αργύρη Εφταλιώτη.
Γεννημένος στη Λέσβο, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο εξωτερικό, πάντα όμως με τη σκέψη και την καρδιά του στραμμένες στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης