Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Άμεση βοήθεια της INTERAMERICAN σε Σύρο και Μύκονο, με σωτήριες διακομιδές

tags :
Άμεση βοήθεια της INTERAMERICAN σε Σύρο και Μύκονο, με σωτήριες διακομιδές
Η άμεση ανταπόκριση και διαχείριση των δύο περιστατικών οφείλεται στην άριστα συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της INTERAMERICAN Bοήθειας και του συνεργαζόμενου πρακτορείου ασφαλίσεων Αλέξανδρου Μέγκουλα στην Τήνο
Δύο κρίσιμα περιστατικά υγείας κλήθηκε πρόσφατα να αντιμετωπίσει η INTERAMERICAN.
Η κατάσταση υγείας του ενηλίκου Γ.Ζ. και ενός παιδιού ηλικίας 3,5 ετών, εκτιμήθηκε ως κρίσιμη μετά από ατύχημα που είχαν, στις 22 Απριλίου και στις 25 Απριλίου στην Τήνο.
Η μεταφορά των παθόντων το συντομότερο σε κατάλληλο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη.
Ο Γ.Ζ., μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου μεταφέρθηκε αρχικά, παρελήφθη από ελικόπτερο της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας INTERAMERICAN και με όρους υγειονομικής ασφάλειας διακομίστηκε, με συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού, από τη Σύρο σε κλινική της Αθήνας, με τη συνεργασία ασθενοφόρου της εταιρείας, το οποίο τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο.
Ανάλογης, αποτελεσματικής αντιμετώπισης έτυχε και το περιστατικό με το νήπιο, που μεταφέρθηκε άμεσα με υγειονομικό αεροπλάνο από τη Μύκονο και οδηγήθηκε σε παιδιατρική κλινική της Αθήνας.
Η άμεση ανταπόκριση και διαχείριση των δύο περιστατικών οφείλεται στην άριστα συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της INTERAMERICAN Bοήθειας και του συνεργαζόμενου πρακτορείου ασφαλίσεων Αλέξανδρου Μέγκουλα στην Τήνο, που έχει ασφαλίσει τους παθόντες.
Επισημαίνεται ότι στην Άμεση Ιατρική Βοήθεια, η εταιρεία ανταποκρίθηκε κατά το 2017 σε 120 κλήσεις για διακομιδή σε κρίσιμα περιστατικά με ελικόπτερο και υγειονομικό αεροπλάνο, σε 5.744 με ασθενοφόρο, διαχειρίστηκε 132 περιστατικά στο εξωτερικό, ενώ παρασχέθηκαν τηλεφωνικά υπηρεσίες συμβουλευτικής σε 21.106 περιπτώσεις.
Η INTERAMERICAN συνεχίζει συνεργασίες με την τοπική αυτοδιοίκηση σε ορισμένα νησιά, κυρίως στη βάση χορηγιών τρίτων προς την τοπική κοινωνία -όπως π.χ., πρόσφατα ξεκίνησε για τους κατοίκους της Λήμνου- συμπληρωματικά προς το ΕΚΑΒ.
Η εταιρεία διαθέτει στόλο 17 ιδιόκτητων ασθενοφόρων και από συνεργασίες, 4 αεροπλάνων και 3 ελικοπτέρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης