Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου:«Μαύρο» μέτωπο Μητσοτάκη - Μαρινάκη κατά της Δημοκρατίας

Μαξίμου:«Μαύρο» μέτωπο Μητσοτάκη - Μαρινάκη κατά της Δημοκρατίας
Το Μαξίμου συνδέει τον κ. Μαρινάκη και τη ΝΔ με το "μαύρο μέτωπο και παλαιό πολιτικό σύστημα"
Ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις  στην αντιπαράθεσή του με τον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη και τη ΝΔ, επιχειρεί να δώσει  το Μέγαρο Μαξίμου με σημερινή του ανακοίνωση.
Το Μαξίμου συνδέει τον κ. Μαρινάκη και τη ΝΔ με το "μαύρο μέτωπο και παλαιό πολιτικό σύστημα",και απαντά στην χθεσινή του ανακοίνωση αλλά και στην διαρροή της ΝΔ ότι "το επικίνδυνο για τη δημοκρατία είναι η ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα ψέμματα και τις συκοφαντίες του διωκόμενου επιχειρηματία".
Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου: " Λίγο πριν το τέλος της μνημονιακής επιτροπείας και ενώ η χώρα ανακάμπτει, η Νέα Δημοκρατία στερούμενη πλέον κάθε πολιτικού επιχειρήματος επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο της συκοφαντίας, των ψευδών δημοσιευμάτων και των εκβιασμών. 
Στόχος του μαύρου μετώπου είναι η παλινόρθωση της πιο εκφυλισμένης εκδοχής του παλιού πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας, της διαπλοκής και του πελατειασμού. 
Ο κ. Μαρινάκης με τη χθεσινή του δήλωση αναδεικνύεται στο νέο ηγετικό παράγοντα αυτού του μαύρου μετώπου, στο νέο πολιτικό καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη.
Το επικίνδυνο για τη δημοκρατία και τις αρχές του κράτους δικαίου δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση αλλά η ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις συκοφαντίες, τα ψέματα και τις εντολές ενός διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης