Τελευταία Νέα

Εβδομαδιαίο γράφημα - η τεχνική προσέγγιση για την μετοχή της Folli Follie Group

tags :
Εβδομαδιαίο γράφημα - η τεχνική προσέγγιση για την μετοχή της Folli Follie Group
Κάθε προσπάθεια των αγοραστών να πάρουν το πάνω χέρι θα βρει ισχυρό εμπόδιο στην Β των 12,5000 ευρώ
Εβδομαδιαίο γράφημα - η τεχνική προσέγγιση για την μετοχή της Folli Follie Group



http://freeforumstocks.blogspot.gr

Η μετοχή που απασχόλησε την Παρασκευή όλους τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό χρηματιστηριο, ανεξάρτητα αν είναι μέτοχοι ή οχι.

Το θέμα της έκθεσης του αμερικάνικου hedge fund Quintessential Capital Management (QCM) που προκάλεσε μεγάλες πιέσεις στη μετοχή ( -30%) την περασμένη Παρασκευή, έχει πάρει διαστάσεις, οικονομικές, χρηματιστηριακές, θεσμικές και φυσικά εμπιστοσύνης στους ισολογισμούς των εισηγμένων και στην εποπτεία τους.
  • Η σημαντική διαγραμματική παρατήρηση είναι η αδυναμία της μετοχής σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ( 2016-2017) να υπερβεί την Β στα 22,0000 ευρώ, σημείο από όπου διερχόταν και ο ακμο 200 εβδ.
Έκτοτε η μετοχή ακολούθησε καθοδική πορεία ενεργοποιώντας και την διπλή κορυφή που επισημαίνεται στο γράφημα, με στόχο που ήδη ολοκληρώθηκε με την κίνηση της Παρασκευής και με ταυτόχρονη καθοδική διάσπαση και της γραμμής τάσης R αλλά και της κόκκινης Β στα 12,5000€.
  • Η κίνηση από τα υψηλά του Ιουνίου του 2014 ( 33,2100 ευρώ) εξελίχθηκε υπό την περιοριστική κατερχόμενη Κ1 ,που η κλωνοποιημένη της Κ2 φαίνεται να σχηματίζει ένα πιθανολογούμενο μεγάλο κανάλι Κ1-Κ2.
Συνέχεια της μεγάλης πίεσης, θα έχει μια στήριξη αρκετά σοβαρή στα 8,8000 της  G και μόνο η απώλειά της θα παρασύρει τη μετοχή σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα στην κάτω πλευρά του καναλιού Κ2 πέριξ των 5€.
  • Κάθε προσπάθεια των αγοραστών να πάρουν το πάνω χέρι θα βρει ισχυρό εμπόδιο στην Β των 12,5000 ευρώ, σενάριο που αν επαληθευτεί θα επανέλθουμε.
http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης